15 лютого на «Інтері» стартує програма авторських фільмів «Моя країна»

7 Лютого 2011
22128
7 Лютого 2011
16:51

15 лютого на «Інтері» стартує програма авторських фільмів «Моя країна»

22128
15 лютого на «Інтері» стартує програма авторських фільмів «Моя країна»

На «Інтері» стартує цикл авторських фільмів від журналістів телеканалу «Моя країна», який розповідатиме про головні соціальні проблеми українців. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем\'єрний випуск проекту «Моя країна. "13"» відбудеться 15 лютого, її тема - безпритульні діти в Україні. Автор - Акім Галімов, режисер - Наталя Неделько, оператор - Іван Єрмаков.

 

На думку головного редактора інформаційної служби телеканалу «Інтер» Олександра Пилипця, «новий проект "Моя країна" дозволить журналістам повніше розкрити тему, вийти за рамки новинного формату, показати своє ставлення до певної соціальної проблеми».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22128
Читайте також
22.04.2011 15:31
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
24 902
01.04.2011 11:35
Наталка Полинкова
, для «Детектор медіа»
15 494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду