СТБ закриває «У пошуках істини»: закінчилися теми

10 Січня 2011
22055
10 Січня 2011
15:13

СТБ закриває «У пошуках істини»: закінчилися теми

22055
СТБ закриває «У пошуках істини»: закінчилися теми

Телеканал СТБ припиняє виробництво проекту «У пошуках істини». Цю інформацію джерел ТК підтвердила керівник департаменту власного виробництва каналу Галина Пілютікова.

 

За її словами, причиною закриття проекту стало те, що у його творців «вичерпались теми».

 

Нагадаємо, «У пошуках істини» - документальна програма з елементами реконструкції подій, в якій ведучий досліджує таємниці та загадки історії. «Проект потребує гострих цікавих тем. А в арсеналі тих людей, які його роблять, вони закінчились», - сказала пані Пілютікова.

 

Однак вона не виключає, що в майбутньому програма може поновити вихід. Зараз триває виробництво останніх випусків «У пошуках істини», які виходитимуть до весни.

 

Нагадаємо, у 2009 році СТБ відмовився від проекту «За вікнами» через проблеми з «пошуком тем».

 

Як повідомила ТК Галина Пілютікова, тепер команда проекту працюватиме над виробництвом «масштабного кулінарного талант-шоу». На якій посаді працюватиме ведучий «У пошуках істини» В'ячеслав Гармаш, поки що невідомо.

 

Як вже писала ТК, у серпні 2010 року СТБ купив формат кулінарного шоу MasterChef британського продакшну Shine. Це кулінарне змагання, в якому учасникам необхідно виконати низку завдань щодо приготування страв. Переможець отримує роботу в одному з найкращих ресторанів  світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22055
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mr.Anonim
1611 дн. тому
Тем немає. А як же анархіст Никифор Григор'єв, який нічим не поступається за батька Махна.????
Slava
4856 дн. тому
Неизбежно, безрадостно, закономерно...
дехто
4856 дн. тому
Нарешті! На це знущання з історії неможливо було дивитися без сліз або сміху. Теми в них бач скінчилися! Тільки зараз. Та вони другий рік з Кремля не вилізають! Все Сталіним залякують. Дуже слушно і на диво своєчасно.
глядач
4856 дн. тому
Это единственный продукт СТБ, да и всего украТВ, который я смотрела. Да прибудет счастье с коллективом "Истины". Ребята вы провели титанический труд и я очень надеюсь, что вы сможете реализовать себя в новых интересных, интеллектуальных проектах! Руководству канала - вас можно понять. Все дело - в деньгах. Очень надеюсь, что вы заработаете их столько, что сможете себе позволить содержать не рейтинговые проекты, для "умных" зрителей!
историк
4857 дн. тому
Жаль!.. Шоу вытесняют все!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду