У День пам’яті жертв голодоморів ICTV покаже російський фільм про УПА «Ми з майбутнього – 2»

19 Листопада 2010
19228
19 Листопада 2010
17:25

У День пам’яті жертв голодоморів ICTV покаже російський фільм про УПА «Ми з майбутнього – 2»

19228
У День пам’яті жертв голодоморів ICTV покаже російський фільм про УПА «Ми з майбутнього – 2»

27 листопада о 19:00 телеканал ICTV покаже російський художній фільм «Ми з майбутнього - 2». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Як відомо, на початку 2010 року цей фільм не був рекомендований до показу в Україні Міністерством культури і туризму. «Деякі епізоди картини є досить провокаційними у моральному плані і викликають особливе занепокоєння, зважаючи, що фільм передусім, спрямований на молодіжну аудиторію. На нашу думку, в цих фрагментах простежується тенденція до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та суб'єктивний погляд на історичні події», - зазначали тоді в Мінкульті.

 

У прес-службі ICTV ТК сказали, що показують скорочену версію фільму відповідно до державного прокатного посвідчення з державним реєстраційним номером 14.6380.2010Т від 7 жовтня 2010 року.

 

Запитання ТК, чому для показу «Ми з майбутнього - 2» обрано саме День пам'яті жертв голодоморів, який відзначається в четверту суботу листопада, у прес-службі каналу залишили без відповіді.

 

Раніше автор ТК, політичний аналітик Павло Булгак відзначав, що цей фільм демонструє нові технології антиукраїнської пропаганди.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19228
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
4905 дн. тому
За рейтинги можно всё продать. Да господин Богуцкий?! И даже такой тухлятиной не гнушаются, ничего святого не осталось. Ну ну...
Злой
4906 дн. тому
Ух какие у нас продвинутые комментаторы. Европейская АнтилллЯгенция. Схроны готовьте, бандерлоги.
al shu
4906 дн. тому
Азіатчина на екрані і в головах
Знающий
4906 дн. тому
Да этот фильм имеет такое же отношение к УПА, как и к iPhone. Только вот, в короткой версии для Украины про УПА всё вырезали, а реклама iPhone осталась. CENSORED
неголодавший
4907 дн. тому
бойкот ICTV!!! тупі уроди
123
4907 дн. тому
СУКИ!
Фея
4907 дн. тому
Давайте к голодомору еще пару фильмов про людоедство приурочим , чего ж мелочиться ?
Connie - my favorite dog
4907 дн. тому
ICTV вже давно перетворився на імперський аццтойнік. До Інтера, правда, ще далекувато. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду