Film.UA підготував спортивне шоу «Народний герой» для ICTV

13 Серпня 2010
19440
13 Серпня 2010
10:52

Film.UA підготував спортивне шоу «Народний герой» для ICTV

19440
Film.UA підготував спортивне шоу «Народний герой» для ICTV

Film.UA Television підготував нове спортивне шоу «Народний герой» і пропонуватиме його телеканалу ICTV. Про це йдеться у презентації продакшну, текст якої є в редакції ТК.

 

За цією інформацією, «Народний герой» має стати альтернативою засиллю танцювально-співочих талант-шоу. Це проект про змішані єдиноборства. Участь у ньому візьмуть 20 учасників, відібраних на кастингах. Упродовж двох місяців вони навчатимуться у спецтаборі, де тренери намагатимуться перетворити їх на спортсменів-бійців. Після цього вони братимуть участь у поєдинках на рингу, де серед глядачів будуть запрошені такі зірки, як, приміром, брати Клички, Сильвестр Сталлоне, Костя Цзю або Чак Норріс.

 

Проект розрахований на чоловічу аудиторію ICTV. «Але сценарно-драматична частина проекту розширить аудиторію за рахунок жіночого телеперегляду», - йдеться у презентації.

 

Планується, що впродовж серпня відбудеться підготовка до кастингу, далі упродовж жовтня-січня відбуватимуться відбори, а вже в лютому 2011 року проект з'явиться в ефірі. Орієнтовний бюджет проекту 1 950 000$.

 

На запитання ТК, чи вже вдалось Film.UA домовитись з ICTV щодо цього проекту, керівник продакшну Віктор Мирський зазначив, що за домовленістю з каналами деталі нових проектів не розголошуються, і порадив звернутись до прес-служби ICTV. На телеканалі цю інформацію поки не коментують.

 

Нагадаємо, на сьогодні проект подібного формату запускає ТРК «Україна» - «Ти чемпіон» за форматом The Contender компанії NBC. Також спортивний проект «Народний богатир» з'явиться на ТОНІСі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду