detector.media
13.08.2010 10:52
Film.UA підготував спортивне шоу «Народний герой» для ICTV

Film.UA Television підготував нове спортивне шоу «Народний герой» і пропонуватиме його телеканалу ICTV. Про це йдеться у презентації продакшну, текст якої є в редакції ТК.

 

За цією інформацією, «Народний герой» має стати альтернативою засиллю танцювально-співочих талант-шоу. Це проект про змішані єдиноборства. Участь у ньому візьмуть 20 учасників, відібраних на кастингах. Упродовж двох місяців вони навчатимуться у спецтаборі, де тренери намагатимуться перетворити їх на спортсменів-бійців. Після цього вони братимуть участь у поєдинках на рингу, де серед глядачів будуть запрошені такі зірки, як, приміром, брати Клички, Сильвестр Сталлоне, Костя Цзю або Чак Норріс.

 

Проект розрахований на чоловічу аудиторію ICTV. «Але сценарно-драматична частина проекту розширить аудиторію за рахунок жіночого телеперегляду», - йдеться у презентації.

 

Планується, що впродовж серпня відбудеться підготовка до кастингу, далі упродовж жовтня-січня відбуватимуться відбори, а вже в лютому 2011 року проект з'явиться в ефірі. Орієнтовний бюджет проекту 1 950 000$.

 

На запитання ТК, чи вже вдалось Film.UA домовитись з ICTV щодо цього проекту, керівник продакшну Віктор Мирський зазначив, що за домовленістю з каналами деталі нових проектів не розголошуються, і порадив звернутись до прес-служби ICTV. На телеканалі цю інформацію поки не коментують.

 

Нагадаємо, на сьогодні проект подібного формату запускає ТРК «Україна» - «Ти чемпіон» за форматом The Contender компанії NBC. Також спортивний проект «Народний богатир» з'явиться на ТОНІСі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY