«Сімпсонів» показуватиме канал «Кіно»

25 Червня 2010
19736
25 Червня 2010
13:05

«Сімпсонів» показуватиме канал «Кіно»

19736
«Сімпсонів» показуватиме канал «Кіно»

«Кіно» розпочинає  показ американського мультсеріалу «Сімпсони» (The Simpsons). Про це повідомляє прес-служба групи «1+1».

 

Перший сезон серіалу стартує 5 липня о 20.30.

 

Раніше «Сімпсони» виходили на каналі М1, де серіал був «брендоформуючим продуктом». Однак минулого року пакет  фільмів 20th Century Fox придбала група «1+1». М1 намагався продовжити переговори з правовласником щодо позапакетного придбання прав на показ серіалу, однак, за неофіційною інформацією, через присутність інших зацікавлених сторін в Україні, ціна на продукт зросла, перетнувши межу рентабельності.  

 

Нагадаємо, вперше «Сімпсони» з'явилися на каналі FOX у квітні 1987 році:  у форматі 2-хвилинних серій серіал виходив під час «Шоу Трейсі Ульман», а згодом у 1989 році проект став повноцінним серіалом на FOX Network.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19736
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atlantica
5052 дн. тому
УРАААААААА!!!!!!!
Валерія
5053 дн. тому
Чудові новини! Нарешті!
yuraflash
5053 дн. тому
Ура! Це дійсно крута новина!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду