«1+1» запустить другий сезон «Міняю жінку»

10 Червня 2010
29415
10 Червня 2010
11:14

«1+1» запустить другий сезон «Міняю жінку»

29415
«1+1» запустить другий сезон «Міняю жінку»

На наступний сезон «1+1» запустить другий сезон проекту «Міняю жінку». Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

За цією інформацією, особливістю другого сезону проекту стане те, що «обмін жінками стане частково міжнародним», тобто до участі в шоу запрошуватимуться сім'ї з різних країн.

 

Зйомки проекту мають розпочатися влітку.

 

Нагадаємо, «Міняю жінку» - реаліті-шоу, яке телеканал «1+1» виробляє за британським форматом WifeSwap. За форматом на один тиждень дві сім'ї обмінюються своїми дружинами. Участь у  кожному епізоді беруть різні за стилем життя, соціальним статусом, рівнем доходів сім'ї. Жінки три дні живуть за правилами родини, до якої вони потрапили, а решту днів - запроваджують власні правила.

 

А от щодо іншої прем'єри минулого сезону - талант-шоу «Суперзірка» - рішення про продовження ще не прийняте.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29415
Читайте також
05.04.2010 15:33
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
39 779
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
;-))
5068 дн. тому
"Міняю жінку" - це чи не єдина передача, яку можна дивитися на нашому телебаченні! Це соціальний зріз суспільства на побутовому рівні: різні класи - багаті, середні, бідні; різні нації - українці, росіяни, євреї, цигани; різні звичаї, різна ментальність, різний уклад... Часто величезне психічне напруження, нездатність порозумітися, навіть просто висловитися, чітко сформулювати свої принципи. Конфлікти і намагання їх уникати... І на щастя, немає цих мерзенних, остогидлих фізіономій - ні політиків, ні зірок шоу-бізнесу. Я дуже радий, що проект не урвався після першого сезону.
petja
5068 дн. тому
санрайз Так, цікаво!
санрайз
5069 дн. тому
зачем они это делают? это кому-то вообще интересно?
Ні-ні-ні
5069 дн. тому
Лише б не продовжували "Супердірку"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду