«Пан міністр» (Yes, Minister) на «Інтері» взяв частку нижчу за середню каналу

18 Січня 2010
23539
18 Січня 2010
19:06

«Пан міністр» (Yes, Minister) на «Інтері» взяв частку нижчу за середню каналу

23539
«Пан міністр» (Yes, Minister) на «Інтері» взяв частку нижчу за середню каналу

15 січня прем'єрний випуск сатиричного серіалу ВВС «Пан міністр» (Yes, Minister) мав рейтинг 1,39%, частка 7,44%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFК.

 

У великих містах  з населенням понад  50 тисяч  показники проекту показники вищі - рейтинг 1,59%, частка 7,96%. Серіал вийшов о 23.55.

 

Прем'єра пройшла з показниками нижчими за середні каналу «Інтер».

 

Нагадаємо, восени Інтер» придбав у компанії ВВС ліцензію на виробництво проекту Yes, Minister («Так, пане міністре») та його продовження Yes, Prime Minister («Так, пане прем'єр-міністр»). Здійснюватиме розробку серіалу «Студія Квартал-95», а її керівник Володимир Зеленський зіграє у фільмі одну з ролей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23539
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5210 дн. тому
Не хочу вступати в конфлікт, але тобі потрібно підвищити свій інтелект) бу - це коли відзнімають по формату) а коли це оригінал - це не бу) квартал 95 - не вміє знімати кіно) чомусь надто цю продакшн группу піарять сильно)) рім того - світова классика?) як вона може бути світовою, якшо того міністра ні у нас не чули, ні в китаї) вже не світова классика)
2 sasha
5211 дн. тому
для таких lowbrow як ти є двд камєді клаб в переході. yes minister це світова класика. інша справа, що дивитися потрібно мовою оригіналу
Саша
5211 дн. тому
Ще одне б/у яке не преживеться. Не розумію чого не ризикнути і створити свій продукт?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду