«Інтер» покаже телепрем’єру стрічки «Адмиралъ»

8 Квітня 2009
12830
8 Квітня 2009
12:17

«Інтер» покаже телепрем’єру стрічки «Адмиралъ»

12830
«Інтер» покаже телепрем’єру стрічки «Адмиралъ»

19 квітня «Інтер» покаже фільм «Адмиралъ». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Наразі «Адмиралъ» – одна з найдорожчих картин Росії: її бюджет становить $16 млн. У прокаті картина зібрала $37 млн, в тому числі в Україні касові збори перевищили $4 млн.

 

«Адмиралъ» розповідає історію кохання адмірала Олександра Колчака та Анни Тімірьової. Події фільму розгортаються протягом 1916 – 1920 років на фоні двох революцій та громадянської війни. Головні ролі в картині зіграли Костянтин Хабенський (адмірал Колчак), Єлізавета Боярська (Анна Тімірєва), Сергій Безруков (генерал Каппель), Анна Ковальчук, Владислав Вєтров, Єгор Бєроєв, Федір Бондарчук та інші. Режисер – Андрій Кравчук.

 

На «Інтері» фільм вийде о 20.50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12830
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду