Держкомтелерадіо оголошує прийом робіт на здобуття премії імені Івана Франка

10 Березня 2009
11676
10 Березня 2009
15:47

Держкомтелерадіо оголошує прийом робіт на здобуття премії імені Івана Франка

11676
Держкомтелерадіо оголошує прийом робіт на здобуття премії імені Івана Франка
З 1 квітня розпочинається прийом робіт на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності. Про це повідомляє департамент видавничої справи та преси Держкомтелерадіо. Комітет прийматиме роботи до 1 травня.
 
Премія імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності присуджується з 2004 року щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі 2 тис. гривень кожна і розподіляється Держкомтелерадіо в чотирьох номінаціях: за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації, за кращий твір у телевізійній сфері, за кращий твір у радіомовній сфері, за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.
 
На конкурс приймають нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.
 
Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб. На здобуття премії щорічно до 1 травня, подаються: клопотання про присудження премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів), примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (назва ЗМІ) його номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо), копія паспорта (у разі висунення на здобуття премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу). Матеріали слід надіслати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення та радіомовлення України, тел./факс (044) 278-86-96.
 
У попередні роки лауреатами премії імені Івана Франка ставали, зокрема, Костянтин Стогній (тоді – «Інтер», нині – ICTV), Ігор Безгін (тоді – ТЕТ), Олександр Балабко (тоді – головний редактор газети «Вечірній Київ»), Анатолій Марущак (юрист, автор «Детектор медіа») та інші медіа-діячі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11676
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду