На Першому буде Олесь Терещенко і парне ведення новин

2 Січня 2009
25823
2 Січня 2009
12:43

На Першому буде Олесь Терещенко і парне ведення новин

25823
<strong>На Першому буде Олесь Терещенко і парне ведення новин</strong>
12 січня головні (о 21.00) випуски новин Першого каналу вестимуть по двоє ведучих. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук.
 
Іванна Найда працюватиме у парі з Андрієм Сміяном, а Світлана Леонтьєва – з екс-ведучим «1+1» Олесем Терещенком. Пари чергуватимуться щотижня. Українські та міжнародні новини у новому форматі будуть об’єднані.
 
Нагадаємо, у минулому році парне ведення новин практикували телеканали «1+1» (який згодом відмовився від цієї практики) та К1.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25823
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bursak
5589 дн. тому
Get back to USSR -- один з найкасовіших хітів Бітлів. Тож, поживемо побачимо... Годі глузувати!
назад, в СРСР
5589 дн. тому
Терещенкові успіху і усіляких гараздів! Нарешті він наслідує батьківську справу! Вони зі Світланою Лєонтьєвою саме те що треба УТ-1, два совєцькі диктори програми "Врємя". Назад, в СРСР!
Александр
5590 дн. тому
А ВЫ - ДРУЗЬЯ - КАК НЕ САДИТЕСЬ.....
тетя мотя
5590 дн. тому
справа не в тому, що одним одне цікаве, а іншим - інше. просто у глядачів Першого, виходить, вибору немає. Віце-президент з питань "прекрасного" ставить якихось другорядних "толиків", "оксан", і - нічого іншого. Таке враження, що якийсь провінціний інкубатор зробив третьосортну копію фабрики зірок для перезрілих тьоть і дять. От вони і виспівують - від цього стає так безнадійно тоскно - як від російского гумору (типу "нових руских бабок"). а новорічні програми - просто випадкові. Бо по-справжньому всі зайняті тупим "бабкоробством" - а не програмуванням чи контентом.
rep
5590 дн. тому
Краще "ганяти" цікаве, ніж транслювати муть рідною мовою
5591 дн. тому
1-й національний гонить музичні фільми ( ромео і джульєта та собор паризької богоматері) без всякого перекладу чи титрів - нічим напевно зайняти ефір на новорічні канікули. Цікаво, як вони вирішили питання з авторськими правами та законами України про мови і про кінематографію? чи під шумок пяного святкового угару ніхто не помітить зневаги до глядача??
SON
5591 дн. тому
Презирство те було із огляду на м"яке сідало на козирних каналах.Навіть найс, що у Леонтьєвої відбулося розлучення паралельно із звільненням , а у решти неквалітет із бездарністю родинного бюджету дає нам можливість бачити, як вони пнуться)))Але хочу Громницкий+ Піховшек- герць животів)))
yuotong
5591 дн. тому
Ще на УТ-1+1 буде парне веденя Громницький-Піховшек, якщо останньму буде дозволено писати пасквілі на ТСН у вільний від написанняі доносів на Громницького час )
глядач
5592 дн. тому
Раніше всі вони: і Терещенко і Найда і Леонтьєва з презирством стиавилися до УТ 1, а тепер... що таке панове? Якщо плювали у колодязь, то не хлібайте воду з нього!
jgf
5592 дн. тому
а куда денут ведущего, что вел международку?)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду