З 2009 року публікації в інтернеті дозволено номінувати на Пулітцерівську премію

9 Грудня 2008
7842
9 Грудня 2008
11:37

З 2009 року публікації в інтернеті дозволено номінувати на Пулітцерівську премію

7842
З 2009 року публікації в інтернеті дозволено номінувати на Пулітцерівську премію
З 2009 року Пулітцерівську премію вручатимуть журналістам як за матеріали, опубліковані в друкованих виданнях, так і за публікації в інтернеті. І вже у квітні 2009 року будуть названі перші інтернет-лауреати премії, повідомляє «ПіК України».
 
За словами виконавчого секретаря премії Сіга Гісслера, цей крок є «логічним продовженням історичної місії премії». «Пулітцерівська премія еволюціонує, - сказав Гісслер. - Наприклад, ми додали фотографію в 1943 році, а також науково-популярну журналістику».
 
Він також зазначив, що поступово матеріали з інтернету в тій чи іншій мірі почали потрапляти у поле зору премії з 1999 року - тоді були дозволені матеріали, опубліковані одночасно на папері і в інтернеті.
 
З 2006 року до номінування на премію були допущені матеріали з сайтів газет, які не були опубліковані в їх паперових версіях. Проте матеріали власне інтернет-видань досі допускалися тільки в номінаціях «новини» і «новинні фотографії».
 
Нагадаємо, Пулітцерівська премія вручається з 1917 року і є найпрестижнішою премією у сфері професійної журналістики в США.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду