Проект «Газета по-українськи» не закривається, але журналістам запропонували шукати іншу роботу

20 Листопада 2008
19605
20 Листопада 2008
14:43

Проект «Газета по-українськи» не закривається, але журналістам запропонували шукати іншу роботу

19605
Проект «Газета по-українськи» не закривається, але журналістам запропонували шукати іншу роботу
Працівникам «Газети по-українськи» запропонували шукати іншу роботу, якщо вони не готові чекати на виплату зарплати від кількох тижнів до двох місяців. Таку інформацію «Детектор медіа» отримала від власних джерел у редакції видання. Зв’язатись із головним редактором Володимиром Рубаном «Телекритиці» дотепер не вдалося.
 
19 листопада Володимир Рубан розіслав усьому колективу лист, у якому пояснив ситуацію у проекті. Текст цього листа є в розпорядженні «ТК»:
 
«Криза в нашій компанії може тривати ще від тижня до місяця. Станом на сьогоднішній день, 19 листопада 2008 року, незрозуміло коли “ГПУ” почне виходити чотири рази на тиждень і коли вдасться розрахуватися з боргами, що накопичилися. Гарантувати можна тільки те, що: 1) газета продовжуватиме виходити в режимі тижневика, 2) всі борги будуть покриті. Можна напевне сказати, що це станеться ще в цьому році, але коли точно – неясно. Роботу над журналом “Країна” призупиняємо до вирішення фінансових проблем.
 
Ми не ініціюємо скорочення працівників та не закриваємо проект. Але, з огляду на ситуацію, що склалася, кожен працівник компанії має сам приймати рішення щодо подальшої співпраці із ГПУ. Якщо у когось є поточні вигідні пропозиції, він вправі звільнитися з будь-якої дати і продовжувати професійну діяльність в іншій компанії. Працівники редакції, які хочуть і можуть працювати в проекті далі, продовжують виконувати свої обов’язки в робочому режимі.
 
Будемо вдячні всім, хто переживе цей непростий час у складі “ГПУ”. Керівництво компанії докладає максимум зусиль для вирішення фінансових проблем. У випадку суттєвих зрушень, будемо негайно інформувати всіх співробітників. Дякуємо за розуміння!»
 
 За інформацією одного з джерел «ТК», зарплатню за жовтень співробітникам газети пообіцяли заплатити у грудні. Низка журналістів видання вже шукає нову роботу.
 
«Детектор медіа» сподівається все-таки отримати офіційний коментар від керівництва газети.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19605
Коментарі
75
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Міша
5636 дн. тому
Шкода людей, які працюють в ГПУ. Закриється не закриється, а вже впевненості в завтрашньому дні у них не має - це точно. Всі кричать, що є в газеті КРИСА, але роблячи таку заяву, Рубан мав знати, що це стане загальновідомим.
друг
5636 дн. тому
Блин, ребята из ГПУ, если у вас есть столько времени, чтоб извергать, чтоб не сказать, изрыгать, столько злости на какого-то мнимого коллегу. который вас типа сдал, значит, плохи ваши дела. Потому что делать вам больше нечего. А по поводу Рубана - не сотвори себе кумира. вспомните, как он кидал ВВ, Экспресс... Он талантлив, спору нет. Но кризис есть кризис, выживают сильнейшие
Марія
5636 дн. тому
що правда, то правда - як телекритика до чогось вцепиться, то тому буде не втішно. А тому - що там працюють непрофесіонали. Одного разу із телекритики брали у мене коментар по телефону, то такого наплутали, що я потім мала купу проблем і на роботі, і з колегами, і з правоохоронними органами. Так що, шановні працівники "Газети по-українськи", не звертайте уваги на "майстерність" Телекритики, а якомога скороше залагоджуйте назрілі проблеми і випущайте у світ щоденку, бо, чесне слово, нема чого читати корисного і толкового. Я молюся щиро, аби "Газета" повернулась у попереднє русло роботи, бо нам не вистачає цікавого спілкування, захоплення цікавими розповідями, вчинками простих людей, які на сторінках ГАЗЕТИ стають справжніми героями. Удачі ГАЗЕТІ і знайте, що ми вас любимо і чекаємо щоденки.
Оленка
5637 дн. тому
Набридло вже читати оці наїзди на "ГПУ". Скільки можна? Вам не набридло? Що такого поганого зробила вам, злюкам, газета, що ви ніяк не заспокоїтеся? Не закриють її! З цим просто треба змиритися! Жаль тільки, що в редакції "ГПУ" завелася якась зла на весь світ мстива криса! Та її викриють! Це лише питання часу! А своїм колегам у газеті я хочу побажати удачі! Тримайтеся, все налагодиться!
ГПУшниця
5637 дн. тому
Ірино, текст повністю сфабриковано - нічого ніхто нікому не розсилав. Тому то й піднялася буча - бо якесь неправдиве і брехливе джерело щось там навигадувало. Це я заявляю, як працівник ГПУ.
grebionkin
5637 дн. тому
«ГПУ», колеги, тримайтеся! я з вами! ))))
advertka
5637 дн. тому
Та не закриється Газета. Просто Телекритиці ні чого більше писати, чим вони принижують свій статус!
Ирина
5637 дн. тому
to Черкаси и др. Я что-то не пойму, а какие претензии к Телекритике? Письмо главного редактора сотрудникам - это что, не официальная информация? Не факт, так сказать? Тогда так и говорите: "Все опубликованное - ложь. Рубан ничего подобного не рассылал". Только ж никто из комментаторов написанное выше не опровергал. А издание имеет полное право не раскрывать свои источники информации. Это законом гаранторовано, между прочим. И что самое интересное: все ж в своей работе так делают. Но как только это непосредственно самих начинает касаться, сразу поднимается куча воя. Это называется двойные стандарты, господа...
red
5638 дн. тому
Моя мама теж постійний читач щоденки. Навіть встигла комплект постільної білизни виграти. Дуже шкодує, що газета не виходить щодня. Газета й справді цікава і оригінальна. Зовсім новий підхід в журналістиці. НЕ ЗАКРИВАЙТЕ ГПУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!(((((((((((((((((((((((((9
закарпатка
5639 дн. тому
за всім цим спостерігаю три дні. від коментарів утримувалася. тепер пишу, бо не стерпіла. не хочу ображати андрія кузакова, але мені здається, що він і раніше писав, а тепер совість заговорила або хтось йому мізки вправив, то він заспівав: я вперше коментую. я трирічний читач "ГАЗЕТИ", купувала щоденку. і буде дуже шкода, якщо ми, читачі, лишимося без цього видання. Скажу більше: сільське населення, особливо старшого віку, полюбило ГАЗЕТУ і залюбки хоче передплатити на наступний рік.
Андрій Кузаков (Справжній)
5639 дн. тому
Видно то ознака розкрученності, коли твоє ім'я використовують якісь мудаки, аби написати якусь гидоту. Так от: Андрій Кузаков під цією статею коментує вперше. "Це перше. Друге:" Я не поділяю точки зору людини, яка писала від мого імені. В ГПУ працював давно. І звільнився не через якісь там внутрішньоредакційні проблеми (їх немає), а через те, що 3 роки пропрацював і треба було кудись професійно рости. Отаке. Алло, не звертайте уваги на всілякі дурнуваті провокації. Вони уваги, власне, і не варті. І ще для "Андрія Кузакова": Коментуйте, будь-ласка, від свого імені. Наші з вами точки зору кардинально різні.
О миссии журналюги
5639 дн. тому
Давно не испытывал такого эстетического наслаждения, как сейчас, читая комментарии "обиженных" ГПУ-шников. А все, на самом деле просто: что, господа журналюги, не нравится. когда ваши РЕАЛЬНЫЕ проблемы выволакиваются на свет божий? А сами,когда добываете какую-нибудь жареную инфу о других людях, не журналистах, думаете, каково им? А если еще и инфа не совсем точная - или тенденциозно подобранная? Ась? Что, зацепило? Вы, милочки, если имели нахальство взять на себя миссию нести в общество всю интересную и достоверную информацию, не скулите, если другой такой же, как вы, охотник за фактами, раскопает нечто интересное и о вас самих. И опубликует. Резюме: "За что боролись, на то и напоролись".
ГПУшниця
5640 дн. тому
Друзі, ну ви вже кумарите.... Про яке закриття йде мова? Гарно розкручений проект з тиражем, як у "Сегодня", широка аудиторія, вибори на носі.... Про що ви, звиняйте, брєдітє? НУ ХТО ЗАКРИЄ ТАКИЙ ПРОЕКТ???? Він вигідний з будь - якого боку, погодьтеся. І не треба тут травити - вчасно спетляв, як добре, і прочее. Бо в ГПУ й справді мабуть найсильніша школа журналістики в Україна, а з молодими журналістами точно носяться, як з дітьми. За це можу поручитися. РУБАН - МОЛОДЧАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!
До ГПУшниці
5640 дн. тому
"І в примусовому порядку з ГПУ нікого не звільняли, на відміну від інших видань" - Ви пагано поінформовані. Так саме зараз, у цій складній ситуації, а не колись і за щось.
l
5640 дн. тому
какая агрессия, друг? валить нужно отсель! ты же видишь, друг, все закрывается!! останутся только ларьки с едой и водкой. а остальное зачем украинцам??
друг
5640 дн. тому
Я что-то не пойму, так это сообщение http://korrespondent.net/ukraine/events/651853 не правда? Ведь все везде говорят о том, что ГПУ закрывается. Если нет, так и слава Богу! Вы прям своей агрессией напугали
l
5640 дн. тому
давайте же все, наконец, уедем из этой пиздоватой страны, а?!
Для Кузакова. від Алли
5640 дн. тому
Надсилаю останнє повідомлення Анрія Кузакова коли він звільнився: Шановні колеги я звільняюся. Сьогодні відпрацював у редакції останній день. Він так швидко пролетів, як і ті майже три роки моєї роботи у "Газеті по-українськи". Я дякую усім Вам за співпрацю. Ви найліпша команда в якій мені довелося працювати. Прошу вибачення у тих кому завинив. Зараз прошу усіх зайти на кухню і випити по чарочці. Робіть висновки колеги на ТРК "Україна". Рубан Вас навчив того, що Ви вмієте. Ви отримали хорошу журналістську школу. Носився (і носиться)з молодим журналістами більше ніж напевно з власними дітьми, а Ви відповіли таким чином. Хай Вам буде соромно за свою поведінку. Вам в газеті завжди йшли на зустріч. В мультику про Простоквашено кіт Матроскін казав: "Мы его можно сказать на помойке нашли, отмыли накормили, а он нам тут фигвамы рисует" Так це про Вас Андрію, якщо це Ви писали коментар.
5640 дн. тому
Проблемы сейчас, у всех средств массовой информации, а не только в "ГПУ" так что спасибо,что вы про нас не забываете, и делаете нам хоть какую то, но бесплатную рекламу.
Андрій Кузаков
5640 дн. тому
Ні, я нічого не маю проти ентузіазму і порядності, але, як на мене, непорядно чинить сам головний редактор. Поясню: він знає, що грошей не виплатить, але обіцяє. Мої молоді недосвідчені колеги йому вірять. Старші - не вірять. На цьому ентузіазмі головред до кінця року виконує певні зобов"язання по рекламі і т.п. а потім каже - "вибачте, всі вільні". Тому я й не розумію, звідки у людей така рабська покора. Люди! На що ви сподіваєтеся?! Що Рубан вас нагодує чи за квартиру за вас заплатить?! До редактора Пане редакторе. будьте порядною людиною. Скажіть, що проект до нового року закриється. Не дуріть моїх колег, вони ж вам у діти годяться. Ви б такого редактора, як ви сам побажали б своїм дітям?!
Андрій Кузаков
5640 дн. тому
Звалив вчасно звідти, дякувати Богу. Тепер буде чим житло сплатити. Щодо колег, то можу із впевненістю сказати, що Рубан їх наче зазомбував
ГПУ
5640 дн. тому
Одно радует,что сейчас не май месяц так руководство пообещала выплатить задолжность по зарплате " ДО КОНЦА ГОДА".
Посторонний
5640 дн. тому
ну, с таким уровнем нужно было бы уже назвать себя не "ГПУшниця" а "ПТУшниця"...
ГПУшниця
5640 дн. тому
Панове, нє дождетесь, як кажуть в Одесі. Негаразди тимчасові переживемо. Рубан справді професіонал. Він стоїть - і ми разом з ним вистоїмо. І стоятимемо до останнього. Такий редактор викрутиться, повірте. І в примусовому порядку з ГПУ нікого не звільняли, на відміну від інших видань. Тільки чогось ТК цих видань не помічає. Взялись би за "Новую", куди масово спетляли пів газети "Сегодня"... Тільки в ТК про це ні слова... Можу назвати ще купу аналогічних видань. А ось ГПу цікавить всіх. Колеги знайте стару добру мудрість "На мертву собаку ніхто гавкати не буде". Значить ГПУ ще далеко не кінець, якщо такий гавкіт іде по всіх сайтах. Кріпіться - вистоїмо. А Рубану я довіряю більше, ніж всяким Гужвам - Нипадимкам -Швецям разом взятим. Пане Рубан - весь Ваш колектив за Вас. Ще зберемся всі разом на Кудрявському узвозі, випємо шампанського на брудершафт з редакторами.
Посторонний
5640 дн. тому
для Доктор Ливси // 21.11.2008 12:43:35 :) и сколько Вы собираетесь подписать?) желаю хотя бы 5 000 по селам бабушкам впарить:)
Доктор Ливси
5640 дн. тому
И еще для недоверчивых вот условия подписки на 2009... http://gazeta.ua/subscription.php?sub=2008
Доктор Ливси
5640 дн. тому
Ага не слышно! Так это потому что они работают! :)
Посторонний
5640 дн. тому
что-то не слышно бедных журналистов "ГПУ", которые кричали, что у них все великолепно и что мы покажем "кузькину мать".
Для телекритики
5640 дн. тому
Я, Алла Желізняк, (спасибі що прізвище правильно написали) по-перше заявляю, що ніяких коментарів не давала, і давати не збираюся (бо немає кому). По-друге з подібними витівками можна і до суду догратися. Ніколи і нікому не дозволю використовувати своє ім"я в низьких справах. Для моїх колег, що зараз з нами переживають важкі часи кажу ДЯКУЮ, що вони з нами і з проектом. Що витримують з гідністю всі негаразди. Все у нас буде добре, і ми ще покажемо чорноротим, так званим колегам, де раки зимують.
Черкаси
5640 дн. тому
ОСЬ УРИВОК З ТЕКСТУ ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА "ТК" НАТАЛЯ ЛИГАЧОВОЇ: Український читач і глядач потребує і заслуговує на професійну журналістику. Професійна у нашому розумінні - це розумна журналістика, що робиться з чесними намірами, ґрунтується на фактах, а не на чутках та домислах, служить громадянам, а не урядам і видавцям, і зрештою прагне одного - пошуку правди... Адже тільки професійна журналістика, яка дотримується принципів професійної етики, дає нам те, що не купується і не продається - незаплямовану репутацію. То де ж, пані Наталю, Ваша етика і правда про те, що Ви пишете не на основі чуток?
Сергій Гадяш)
5640 дн. тому
Даю офіційний коментар: Зарплатня буде, але коли сказати не можу, скоріш за все на початку 2009 року. Напевно будемо спочатку виплачуавти по 100 грн. на місяць, а потім по 150 грн.)))))))))))
Коллега
5640 дн. тому
toДарик: Убей, не пойму: почему ваш коллектив так на всех отрывается? Что такого обидного было в моем сообщении? Я ведь не писал: "Ура, у них проблемы!". А вы тут еще НКВД приплели. Вам бы успокоится надо. Какие шакалы? Вокруг кого собрались? Здесь 99% всех сообщений от работников самой газеты. По-моему, до вас особо и дела никому нет. Тем более, что сегодня проблемы у многих. У кого больше, у кого меньше. Да и размер проблем, как видно, это лишь вопрос времени. Вот придет январь-февраль, тогда "заживем". А коллективу "Газеты по-украински" - удачи!
Настя Комментских
5640 дн. тому
Тимчасова відмова від виконання своїх фінансових зобов'язань у мові Країни перманентної кризи має коротку назву – «дефолт». Патріотичний ентузіазм, із яким частина колективу «Газети по-українськи» поставилась до дефолту рідного видання, безперечно, викликає повагу. Погоджуючись, як у старі добрі часи, чекати на жовтневу зарплатню до грудня, вони, звісно, добре замислились над тим, яким чином Володимир Рубан збирається розрахуватись із боргами видання і виплатити гроші колективу. Зважаючи на те, що газета скоротилась із щоденника до щотижневика, а рекламні бюджети згортаються по всьому ринку, зробити це можна буде двома шляхами – або набратись ще боргів (що призведе до наступного дефолту у близькому майбутньому), або залучити інвестиції, інакше кажучи – продати газету. Якщо шановні патріоти ГПУ не в курсі, то хай знають, що після зміни власника у збиткових виданнях із величезним штатом відбувається реструктуризація у бік скорочення. Перекладаю простою мовою: багатьох із вас позвільняють. І анонімні коментарі, в яких ви обіцяли життя віддати і пащу всім порвати за рідну газету, вас не врятують. Коли вас звільнятимуть і виплачуватимуть компенсацію, виходячи з вашої «білої», а не «договірної», ставки, ви завиєте вовком і почнете обурюватись, чому «Телекритика» ще не написала про порушення ваших прав. Із найкращими побажаннями.
Блоггер
5640 дн. тому
Стукач сидит в ЖЖ по адресу http://koroboro.livejournal.com. В среду написал "Я ШУКАЮ РОБОТУ. Всі проекти гпу закриваються". В четверг спешно исправил на "здається, всі проекти гпу потрохи закриваються". Смех и грех! :)))))
Доктор Ливси
5640 дн. тому
Походу объявился наш стукачик, под ником прохожий :) Напутсвие тебе - скатертью дорожка, вали куда шел и не оглядывайся на "недостойный" тtбя колектив!
Прохожий
5641 дн. тому
Народ, простите, не понял, а за что такой бешеный наезд на источник информации ТК? Он что, возвел на кого-то напраслину? Или оклеветал вполне успешный, дружный коллектив, у которого нет финансовых проблем? Что за поросячий визг? Ай-яй-яй, вот нахал, посмел вынести сор из избы? А как по-вашему надо было поступить: сидеть тихо, как мыши, положа зубы на полку, пахать за бесплатно, беречь честь редакционного мундира и жалобно заглядывать в глаза главному - а вдруг принесет благую весть? Что за рабская психология! Откуда в вас этот пещерный "совок", господа-журналисты?!
Валентина
5641 дн. тому
Да, освіту маю технічну, від журналістики далека, може тому заголовок не розумію:газета не закривається. але журналістам пропонують шукати іншу роботу. А хто тоді писати буде в незакритій газеті? Прибиральниці? Ну якщо там в прибиральниць такий рівень, то газеті ще пару криз не страшні -вистоять.
Валентина
5641 дн. тому
Що сказати, правда , що кожна людина судить по собі: для одного "стукати" це норма, для інших тішить душу невдачі чи проблеми інших. Що, стало легше, що в гпу виникли якісь проблеми? збіглись тут, як шакали і ходите кругом, ждете, поки можна буде розірвати. Ну якщо тут і працівники "огризаються", то вже не так у них все і погано. А довіру у нас завойовували не оті писаки, а працівники та газета. І вам не зрозуміти, що ми отримаємо свое, коли газета почне виходити. Компенсацією буде ваша злість. Та й залишаться нормальні, розумні, віддані підписчики, а таких нас тут процентів 90%. А решту забирайте собі - бо ви інших не достойні.
proff
5641 дн. тому
Интересно, какое кол-во подписчиков останется у ГпУ после отсутствия "мотивации" за летнюю кампанию и полное отсутствие мотивации на 2009 год. А еще такой вопрос, тем кто здесь из ГпУ, деньги за подписку вы возврашаете читателям при переходе на выход раз в неделю?
Для Ярика
5641 дн. тому
Прикольна газета. Якщо Вам колір не подобається це Ваші проблеми. Зловтішати, це єдине що Ви можете. А Ви попробуйте робити висококласний продукт щоденно. А для листонош я думаю, це хороший підробіток, при їхнії зарплатах і умовах праці. Всі видання пропонують подібні умови, і ніхто не дотримується слова. А Газета по-українськи виконує. І як тільки ситуація вирівняється, то довір"я проект завоює швидко. Кредит довіри у читачів і листонош дуже великий. Не кожна газета може цим гордитися. Гроші направлені адресно, а не потринькані на дурнувату рекламу в ЗМІ та на бордах. Це креативний підхід, і виважений. Якраз гроші використані в правильному напрямку, а не викинуті на вітер.
Ярик
5641 дн. тому
Менше треба було кольорами бавитися, забувши, що це дорого коштує, видавати фактично дармові додатки в регіонах з розкішними телепрограмами, а також розтринькувати гроші наліво й направо поштовикам, щоб добитися дутого тиражу. А тепер, шановні, як ви повертатимете довір"яw читачів?Махновщина сьогодні не в моді...
мнацаканов 2 найдан
5641 дн. тому
проверяли умение быстро набирать букавки и подбирать разные слова на одну тему. до шести часовгпушники тут каментили со скоростью 1 человек в две минуты. причем текст не повторялся с точностью до буквы
найдан
5641 дн. тому
Коментарі збуджують-) Гарна редакція-)) Цікаво, як підбирали
Дарик
5641 дн. тому
"Коллега", человека называют "стукачем" тогда когда он тихо на кого-то "стучит" каким либо заинтересованным органам. Как Вы думаете в 30-е годы прошлого века "стукачи" разного калибра много сообщали правды в НКВД? Или и впрямь верите, что население Союза повально работало на разведки всех стран мира, или врачи были убийцами или еще что-то этакое?Фи! Позор... И еще: для Вас "стукнуть" куда-нибудь это достойное поведение? Тогда уж простите, правильно взял Ваш ник в кавычки. поменьше таких "коллег"
Коллега
5641 дн. тому
Так это все вранье, или все-таки завелся у вас стукач? Потому что, если человека называют стукачом, значит, он рассказал правду. А если это не правда, то все выше сказанное уже по-другому называется. Вам в газету срочно нужен детектор лжи. :))) А на «Телекритику» сливают информацию по многим изданиям. А вы тут так расписали, будто это все впервые и только о вашем издании. Хотя, конечно, понимаю, неприятно...
закохана
5641 дн. тому
ГПУ-найкрашще!!!!
лілу
5641 дн. тому
Бачу до Телекритиці подобається смакувати "гаряченьким". Цікаво те, що сміється той, хто сміється отсанній!У ГПУ все буде гаразд!!!!!!!!!!!!!!!! Усім заздрісникам назло все буде у нас все добре!!!!! Мені приємно, що ГПУ - стоїть багатом поперек горла, бо це значить що наша газета - гідний проект!!!!!! А та паскуда, яка все здає, ще поплатиться. Думаю, що коли стукача звільнітимуть, то великими літерами напишуть за що саме))))) і тоді побачимо куди стукач влаштується і чи взагалі кудись влаштується! Чи може його Телекритика візьме під крило????????
Полтава
5641 дн. тому
Черкасам браво!!!
Черкаси
5641 дн. тому
Для "ТК"!!! Не забувайте, що існує правило бумерангу. Ловіть! А для стукача додам, що Бог усе бачить і в нього є записна книжечка.
МГБ
5641 дн. тому
Слава Богу, Україна не втратить своє найкраще видання, і ми ще довго зможемо тішитись матеріалами на зразок Вершини Української Журналістики ( http://gazeta.ua/index.php?&id=120489 ) !!!
Полтава
5641 дн. тому
А може Sava і є стукачем?!
Полтава
5641 дн. тому
Якби ГПУ не була цікава читачам, то не було б у неї таких великих тиражів. А чим може похвалитися Телекритика? Тільки тим, що до неї на сайт заходять лише працівники ГПУ
Sava
5641 дн. тому
До Савки. А звідки така інформація?
Просто Марія
5641 дн. тому
"Телекритиці" б таких журналістів, як у ГПУ... бо свої хіба вміють побрехеньки збирати, а коментарів толкових брати і не навчились... Може ще до суду хтось дограється... Ото буде весело.. БО непрофесіоналізм так і пре
otar
5641 дн. тому
Так, а ну перестали флудити. Можете піти повиливати свої емоції на свій форум, якщо дуже хочеться.
Sava
5641 дн. тому
Caйт Газеты-по украински Gazeta.UA прекратит свою работу (по крайней мере, под этим уже формально доменное имя Gazeta.UA находится под контролем соратника Тимошенко народного депутата, члена фракции БЮТ Виталия Коржа (компания Глобал Юкрейн). Руководство "Глобал Юкрейн" оповестило редакцию об окончании договоренностей с "Украинской Медиа-группой" (редакция сайта). "Стоит отметить, что между коллективом "Украинской медиа-группы" (редакция ресурса) и руководством "Глобал Юкрейн" была достигнута принципиальная договоренность о приоритетном праве выкупа доменного имени. А пока шли подготовительные обсуждения (о цене вопроса), ресурс уже был передан в аренду "Медиа-группе" и быстро наполнялся информационным и аналитическим содержанием"
Grizzler
5641 дн. тому
Так, так, а в Gazeta.ua наставили новин на місяць на перед по 200 заміток на кожен день, щоб сайт не провисав)))) Я думав завдання Телекритики критикувати, а не п...и. Щиро бажаю вам масштабних скорочень, забитих туалетів, комп'ютерів з вірусами, повільного інету, зниження зарплат і приміщення без опалення!!!
kyi027
5641 дн. тому
otar, спішу повідомити, що віддані світлій справі "ГПУ" журналісти вже домовилися працювати півроку без зарплати, удома, при свічках, на власних комп‘ютерах. уже оголошено про збір макулатури для подальшого її обміну на папір. Весь наклад друкуватимуть на домашніх матричних та струменевих принтерах. Список ентузіастів буде передано гол. редактору та інвесторам для належного матеріального винагородження.
5641 дн. тому
ТК після такої лажи в очах багатьох став "жовтим" сайтом, а шкода, ЛОХОНУЛИСЬ вы ребята! ГПУ буде існувати, але без паразитів у колективі.
Для гівнюків
5641 дн. тому
Повчіться в "ГПУ-шників" професіоналізму. Якби у вас були схожі проблеми, то ми б точно дійшли до ваших главарів за коментами, а не обходилися б малявами від якихось стукачиків...
Полтава
5641 дн. тому
Давайте знайдемо оту крису продажну й запропонуємо "Телекритиці" взяти її на роботу
Саддам
5641 дн. тому
А правда, что всех "телекритиковцем" увольняют за дармоедство? Почему "Телекритика" это не освещает?
Віта
5641 дн. тому
Телекритиці ганьба! Непорядні люди. Хіба й справді не можна було взяти офіційних коментарів? І дуже цікаво яке стерво здає інформацію. Як вичислимо давайте хоч по пиці надаємо. Недарма люди казали "Не плюй у криницю з якої потім питимеш воду". А ота падлюка, що сиділа у хороші часи та гріла руки тепер на всі боки плеще язиком. У шию його гонімо.
otar
5641 дн. тому
Ви пишіть, пишіть коменти, а ми вас потім порахуємо і будемо знати точну кількість людей, яка залишається працювати в ГПУ :)
Тіна
5641 дн. тому
Комусь аж свербить відправити таке потужне видання у відставку, щоб проект накрився мідним тазом. Не дочекаєтесь, шановні. Шкода тільки, що в колектив справжніх професіоналів, залюблених у свою справу, затесалась якась продажна сука...
Телекритика - брехло :)
5641 дн. тому
Прогнозую, що незабаром на "Телекритиці" з'явиться матеріальчик: "СЄНСАЦИЯ. Газєта ГПУ закрита і уволєна, но кто-то пронікаєт в рєдакцию і всьо равно вєрстаєТ новиє номєра!"
Tamara
5641 дн. тому
Друзі, тут треба задуматись: кому так муляє газета і чому так хотять її похоронити? І чи потрібно спілкуватися з такими? Мабуть проєкт настільки нормальний, що декому просто необхідно його зачорнити. Бо по іншому ніяк , та й в чужому оці.... А може в своєму вже колодка? А "гниль" знайдеться, бо смердить. І, не діждуться!!!!!!!
Сергій
5641 дн. тому
Тяжко дупу підняти й прийти взяти комент у Рубана, чи когоcm там ще. Раз вже видання так ретельно моніторить медійний простір, то могли б так зробити. Ми ж то заради замітки буває премося світ за очі. Матеріали випахуємо по повній. А цим через дорогу впадлу перейти. Ні, київських журналістів треба чихвостити і в хвіст і в гриву. Публіка зажиріла, однозначно. А понту ж, понту: "З наших джерел...". Знайшли сокирку під лавкою.
5641 дн. тому
Рубан - один з найкращих вітчизняних фахівців і з вкрай небагатьох найпорядніших фігур української преси. Дай Бог вам, гпу-нівці гараздів, тримайтеся, ви варті кращої долі і гідні вашого провідника
5641 дн. тому
Сміється той, хто сміється останній. "Телекритика" чогось так уїдливо стежить за "Газетою по-українськи". Не переживайте. Вам так не пощастить! "ГПУ" не закриють. А вам - ганьба.
Риша
5641 дн. тому
Цікаво, а коли будуть закривати проект "ТК"? Бо таке враження, що "ТК" немає що робити, тільки слідкувати за негараздами в інших виданнях. Сьогодні зв'яжуся з вашими працівниками, впевнена, що буде багато інформації, яка зацікавить загал. А та людині з"ГПУ" що виносить брудну білизну з хати... обов'язково знайдеться. Не знаю, чи захочуть її далі тримати на роботі. Я б послала прямим текстом. І не думаю, що в інші видання б хтось потім взяв. Бо... зрадники, вони по життю такі. І не залежить, добре до них ставляться, чи ні.
гість
5641 дн. тому
а чого ж це коментарів взяти не вдалося?... пускати неперевірену інформацію не відомо яким шляхом здобуту - мастаки, а коментар узяти зась?! Телекритиці - ГАНЬБА!!! Об'єктивність нульова + непрофесіоналізм.
BACYA
5641 дн. тому
ТАК І У ВІЙНУ БУЛО. А ВИ ШАНОВНІ "ТЕЛЕКРИТИВЦІ" ГОТОВІ КОЛЕГ ЗІ СВІТУ ЗЖИТИ ЗАДЛЯ СЕНСАЦІЙ.
asya
5641 дн. тому
це ж треба, якась "шкура продажна" там затаїлася й здає свій колектив.
працівник ГПУ
5641 дн. тому
Ми неодмінно вичислимо цього гада-стукача, який всі наші проблеми компанії виносить на розглдяд і цим завдає шкоди....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду