Відкрився новий сайт ТРК «Україна»

7 Жовтня 2008
27348
7 Жовтня 2008
17:36

Відкрився новий сайт ТРК «Україна»

27348
Відкрився новий сайт ТРК «Україна»
Телеканал «Україна» запустив новий сайт, який уже працює за адресою http://kanalukraina.tv/ .
 
Сайт має три мовні версії – російську (за замовчуваням), українську та англійську. У його структуру входять новини каналу, телепрограма, а також презентаційні сторінки, присвячені програмам ТРК «Україна», та інформація про канал. На сайті також міститься докладна інформація про команду каналу.
 
Нагадаємо, старий сайт телеканалу «Україна» був закритий наступного дня після того, як його було піддано критиці в огляді недолугих веб-сторінок телеканалів на сайті «Дуся».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27348
Читайте також
24.10.2008 19:57
Владимир Санин, OpenSpace.ru
20 465
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рівноденник
5650 дн. тому
нарешті з’явилася версія українською
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду