Наталія Тугузова пішла з 5 каналу

3 Жовтня 2008
27949
3 Жовтня 2008
14:03

Наталія Тугузова пішла з 5 каналу

27949
Наталія Тугузова пішла з 5 каналу
Ведуча російськомовних новин («Время новостей») на 5 каналі Наталія Тугузова пішла з каналу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила вона сама.
 
«Мене, заздалегідь не попередивши, відсторонили від ефіру», - пояснила своє рішення Наталія. За її словами, керівництво мотивувало своє рішення тим, що «після закриття частини проектів необхідно працевлаштувати людей».
 
«Я прийшла на роботу 8 вересня, готувалась до ефіру, написала половину підводок, і тоді мені про це повідомили. Я нічого не маю проти таких кадрових рішень, але це треба було робити згідно з моральними нормами, не кажучи вже про трудовий кодекс», - сказала Наталія. За її словами, їй пропонували залишитись на каналі журналістом, але вона не погодилась.
 
«ТК» поки що не вдалося отримати коментарів від 5 каналу із цього приводу. У вересні замість Наталії Тугузової «Время новостей» вів Валерій Клименко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27949
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
максим, той, що кузьменко
5677 дн. тому
Та нічого, вибрасують не вибрасують - відсторонення, це позитивний момент для самого ведучого і для того, щоб закумулювати сили...
Наталья
5681 дн. тому
Я зритель -птотребитель 5-го.А тот который вместо-бывший интеровец? Но не важно,Наталью помню как интересносдержанную журналистку и красивую ведучую,она не пропадёт-ЖЕЛАЮ ЕЙ УДАЧИ! И поддерживаю её досстойный уважения поступок.
Greg
5683 дн. тому
Наташа отличная ведущая. И красивая очень. Чем она не угодила Мжельскому, интересно?
otar
5683 дн. тому
Marko, дякую за інформацію.
Marko
5683 дн. тому
Максима Кузьменка (ведучого Часу економіки) теж відсторонили від ефірів, Отаре-правдолюбцю...
5
5683 дн. тому
Наталка, все-равно ты лучшая!!!!!!!!
5683 дн. тому
имела честь работать с Наташей, порядочный , открытый человек. Удачи тебе , Тугузова!
Кто надо
5683 дн. тому
Очень похоже на то, что делает Метелкин в своем Инфоконе
otar
5683 дн. тому
Дорогий аноніме, якраз замовних матеріалів ми друкувати і не можемо. А з Тугузовою згальмували, правда.
5683 дн. тому
Вот интересно, почему эта информация всплыла только сейчас? дорогая, Телекритика? или вы только заказные материалы можете печатать?
Коллега
5683 дн. тому
Классический пример, как выбрасывают людей на улицу. Это кто же это так сделал - Володя Мжельский, главный редактор?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду