Помер журналіст Володимир Панкеєв

11 Жовтня 2007
7379
11 Жовтня 2007
12:30

Помер журналіст Володимир Панкеєв

7379
Помер журналіст Володимир Панкеєв
Після тривалої важкої хвороби не стало Володимира Панкеєва, відомого журналіста і редактора. Відспівуватимуть його 12 жовтня о 14.00 у крематорії Байкового кладовища.
 

Володимир Панкеєв народився у Нововолинську у 1966 році. Жив у Львові, де у 23 роки став співредактором самвидавівських видань «Віко» і «Братство». У 1990-1991 роках – головний редактор газети «Поступ». У 1991-1995 роках – заступник головного редактора очолюваного Олександром Кривенком тижневика «Post-Поступ», у 1995-1996 роках – головний редактор. У 1997-2001 роках – перший заступник головного редактора газети «День». У 2001-2003 роках – виконувач обов’язків головного редактора видання «Наша газета+», у 2005 році - головний редактор журналу Час.UA.

  «Мы с Володей познакомились, когда я работал в газете «День», - згадує керівник фотослужби «Газети 24» Валерій Милосердов. - Это был очень сильный профессионал, человек с нестандартным авторским мышлением. Он имел особый взгляд на ситуацию в любой отрасли. С ним всегда было интересно работать. Хотя время этой журналистики еще не пришло. Она очень субъективная, авторская. Из-за этого было определенное непонимание того, что он делает.

 
Что касается его человеческих качеств, то это тот случай когда они совпадают с профессиональными. Это был очень надежный и порядочный человек. Как руководитель он всегда мог помочь и защитить. Спокойный, тихий. Чтобы кого-то убедить, ему не нужно было повышать голос.
 
У нас были дружеские отношения. Мы виделись буквально в прошлую субботу. Говорили о профессии, планах, с разной стороны обсуждали тему иронии в журналистике. Говорили о будущей работе…».
 
Віктор Марущенко також познайомився із Володимиром у газеті «День». «Це був справді один із найкращих фахівців у своїй справі. Це була така робоча лошадка. Далекий від побуту, зайвих балачок. Він дуже креативно працював, в нього весь час виникали якісь ідеї. Співробітники завжди чудово до нього ставилися. Коли він захворів, всі збирали гроші на його лікування. Володя був для всіх рідною людиною…», - згадує фотограф.
 
«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і друзям Володимира.
 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7379
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Денис Жарких
6041 дн. тому
Я работал с Володей много лет. Его отличала большая внутренняя интеллигентность и огромное уважение к труду других людей. У него было много внутреннего света, спокойной силы и ясности мысли. Без Володи нам будет очень трудно. Это действительно большая утрата.
Павло Булгак
6042 дн. тому
Дуже шкода! І несподівано - це була класна людина! Пощастило з ним працювати - це був однозначно суперовий головний редактор!
Орест Друль
6042 дн. тому
Солідаризуюся в скорботі..
Сергій Кузін
6042 дн. тому
Душе шкода Володимира. Це була надзвичайно цікава людина, оптимістично настроєна та нестандартно думаюча. Мені пощастило попрацювати з Володею - про такого головреда багато журналістів тільки мріють. Моі співчуття близьким та рідним. Вічна пам ять
Сергій Проскурня
6042 дн. тому
Сум охопив невимовний.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду