detector.media
11.10.2007 12:30
Помер журналіст Володимир Панкеєв
Помер журналіст Володимир Панкеєв
Після тривалої важкої хвороби не стало Володимира Панкеєва, відомого журналіста і редактора. Відспівуватимуть його 12 жовтня о 14.00 у крематорії Байкового кладовища.
 

Володимир Панкеєв народився у Нововолинську у 1966 році. Жив у Львові, де у 23 роки став співредактором самвидавівських видань «Віко» і «Братство». У 1990-1991 роках – головний редактор газети «Поступ». У 1991-1995 роках – заступник головного редактора очолюваного Олександром Кривенком тижневика «Post-Поступ», у 1995-1996 роках – головний редактор. У 1997-2001 роках – перший заступник головного редактора газети «День». У 2001-2003 роках – виконувач обов’язків головного редактора видання «Наша газета+», у 2005 році - головний редактор журналу Час.UA.

  «Мы с Володей познакомились, когда я работал в газете «День», - згадує керівник фотослужби «Газети 24» Валерій Милосердов. - Это был очень сильный профессионал, человек с нестандартным авторским мышлением. Он имел особый взгляд на ситуацию в любой отрасли. С ним всегда было интересно работать. Хотя время этой журналистики еще не пришло. Она очень субъективная, авторская. Из-за этого было определенное непонимание того, что он делает.

 
Что касается его человеческих качеств, то это тот случай когда они совпадают с профессиональными. Это был очень надежный и порядочный человек. Как руководитель он всегда мог помочь и защитить. Спокойный, тихий. Чтобы кого-то убедить, ему не нужно было повышать голос.
 
У нас были дружеские отношения. Мы виделись буквально в прошлую субботу. Говорили о профессии, планах, с разной стороны обсуждали тему иронии в журналистике. Говорили о будущей работе…».
 
Віктор Марущенко також познайомився із Володимиром у газеті «День». «Це був справді один із найкращих фахівців у своїй справі. Це була така робоча лошадка. Далекий від побуту, зайвих балачок. Він дуже креативно працював, в нього весь час виникали якісь ідеї. Співробітники завжди чудово до нього ставилися. Коли він захворів, всі збирали гроші на його лікування. Володя був для всіх рідною людиною…», - згадує фотограф.
 
«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і друзям Володимира.
 
 
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY