Бывший выпускающий редактор The New York Times умер от рака

24 Листопада 2006
8517
24 Листопада 2006
13:12

Бывший выпускающий редактор The New York Times умер от рака

8517
Бывший выпускающий редактор The New York Times умер от рака

В Нью-Йорке на 57-м году жизни от рака легких умер известный американский журналист Джеральд Бойд (Gerald M. Boyd), пишет газета The New York Times. По словам жены Бойда, все это время он держал состояние своего здоровья в тайне от друзей и коллег.
В 2003 году занимавший в то время пост выпускающего редактора в The New York Times Бойд подал в отставку после того как стало известно, что один из его подчиненных Джейсон Блэр (Jayson Blair) неоднократно обманывал редколлегию, предоставляя сфабрикованные материалы, в которые часто вставлялись фальшивые цитаты и информация, переписанная из других изданий.

Как отмечает NYT, Бойд стал первым афро-американцем сделавшим столь внушительную карьеру в этом издании и занимавший должности редактора городских новостей и выпускающего редактора. В 28 лет он также стал самым молодым в истории журналистом, ставшим членом уважаемого студенческого братства Nieman в Гарвардском университете.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду