Дослідники назвали телевізор першим ворогом сексу

29 Серпня 2006
6576
29 Серпня 2006
15:18

Дослідники назвали телевізор першим ворогом сексу

6576
Дослідники назвали телевізор першим ворогом сексу

Фахівці стверджують, що найперший ворог сексу - телевізор. Під час перегляду передач виробляються гормони збудження. Чим довше ви дивитеся в блакитний екран, тим менше сил залишається на заняття любов'ю, кажуть дослідники.

Для жінок особливо шкідливі серіали і ток-шоу - під час їх перегляду відбувається дуже сильний емоційний сплеск. Бойовики та еротика притуплюють бажання.

Тому спеціалісти радять дивитися передачі та фільми вибірково, не підряд. А ще краще - замінити телевізор музикою.

Друга і дуже серйозна (особливо для жінок) проблема - побутові клопоти. Після роботи по дому жінка хоче тільки одного - скоріше лягти спати.

Чоловіки повинні допомагати своїм обраницям, наголошують спеціалісти. Це не тільки допоможе знайти час на секс, але і укріпить відносини в цілому.

Багатьом в їх сексуальному житті заважає стрес. Він не дає повністю розслабитися і може швидко перейти в депресію.

Для того, щоб пом'якшити шкідливу дію навколишньої реальності на психіку, рекомендується бути більш послідовним в діях і не зациклюватися на проблемах.

Невідкладні і дуже важливі справи теж крадуть у дорогоцінні сили і час. Прагніть контролювати ваш час і, якщо робота дійсно віднімає велику частину життя, то краще її змінити або ж вибрати менш напружений графік. Гроші грошима, але ви ризикуєте втратити кохану людину.

І, нарешті, останній пункт - це друзі, які з'являються після довгих років розлуки завжди не вчасно. Вони вимагають до себе уваги і часу.

Поставте собі за правило, що хоч би один день в тиждень присвячувати своїй коханій людині. Можете навіть відключити засоби зв'язку, щоб нікому нічого не пояснювати по десять разів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду