detector.media
29.08.2006 15:18
Дослідники назвали телевізор першим ворогом сексу

Фахівці стверджують, що найперший ворог сексу - телевізор. Під час перегляду передач виробляються гормони збудження. Чим довше ви дивитеся в блакитний екран, тим менше сил залишається на заняття любов'ю, кажуть дослідники.

Для жінок особливо шкідливі серіали і ток-шоу - під час їх перегляду відбувається дуже сильний емоційний сплеск. Бойовики та еротика притуплюють бажання.

Тому спеціалісти радять дивитися передачі та фільми вибірково, не підряд. А ще краще - замінити телевізор музикою.

Друга і дуже серйозна (особливо для жінок) проблема - побутові клопоти. Після роботи по дому жінка хоче тільки одного - скоріше лягти спати.

Чоловіки повинні допомагати своїм обраницям, наголошують спеціалісти. Це не тільки допоможе знайти час на секс, але і укріпить відносини в цілому.

Багатьом в їх сексуальному житті заважає стрес. Він не дає повністю розслабитися і може швидко перейти в депресію.

Для того, щоб пом'якшити шкідливу дію навколишньої реальності на психіку, рекомендується бути більш послідовним в діях і не зациклюватися на проблемах.

Невідкладні і дуже важливі справи теж крадуть у дорогоцінні сили і час. Прагніть контролювати ваш час і, якщо робота дійсно віднімає велику частину життя, то краще її змінити або ж вибрати менш напружений графік. Гроші грошима, але ви ризикуєте втратити кохану людину.

І, нарешті, останній пункт - це друзі, які з'являються після довгих років розлуки завжди не вчасно. Вони вимагають до себе уваги і часу.

Поставте собі за правило, що хоч би один день в тиждень присвячувати своїй коханій людині. Можете навіть відключити засоби зв'язку, щоб нікому нічого не пояснювати по десять разів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY