Радио ХИТ FM объединило желающих помочь больным детям

1 Червня 2006
9721
1 Червня 2006
19:42

Радио ХИТ FM объединило желающих помочь больным детям

9721
Радио ХИТ FM объединило желающих помочь больным детям

1 июня, в День защиты детей радио ХИТ FM пришло в гости к пациентам Детского отделения Института онкологии и радиологии АН Украины, сообщает пресс-служба радиостанции.

В единственной в стране детском отделении работают лучшие в стране специалисты этого профиля, но нет ни современного оборудования, ни лекарственных препаратов, ни необходимых бытовых условий для выздоровления.

Месяц назад ХИТ FM обратилась за советом к своим партнерам и рекламодателям. В результате, помочь захотели очень и очень многие, и 1 июня в отделение совместными усилиями завезли лекарственные препараты, а также телевизоры, холодильник, электроплиту, постельное бельё, бытовую химию, соки, минеральную воду, игрушки и многое другое, что принесет детям хоть какую-то радость и, надеемся, пользу.

А ди-джеи ХИТ FM  которых уже знают и ждут в отделении, снова устроили для ребят так любимый всеми детьми концерт-караоке.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9721
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду