«Інтер» коментує резонанс навколо ексклюзивного інтерв’ю Ігоря Бакая, яке вийде сьогодні, 2 березня, о 23.00.

2 Березня 2006
15420
2 Березня 2006
14:36

«Інтер» коментує резонанс навколо ексклюзивного інтерв’ю Ігоря Бакая, яке вийде сьогодні, 2 березня, о 23.00.

15420
«Інтер» коментує  резонанс навколо ексклюзивного інтерв’ю Ігоря Бакая, яке вийде сьогодні, 2 березня, о 23.00.

Сьогодні, 2 березня 2006 р., о 23:00 в ефірі телеканалу «ІНТЕР» вийде програма «Подробиці з перших вуст з Олександром Колодієм» з ексклюзивним інтерв’ю Ігоря Бакая. Це перший публічний виступ І.Бакая за останні півтора року з того моменту, як він залишив посаду керівника «ДУСі».
Телевізійні анонси програми в ефірі спровокували гучний резонанс у широкої аудиторії і викликали публічні заяви представників політичних сил та державних посадовців. Дані заяви «Інтер» розцінює як спробу впливати на інформаційну політику телеканалу. Тому у  відповідь на них «Інтер» вважає за потрібне оголосити свою позицію.

Принципи інформаційної політики каналу передбачають всебічне інформування українського глядача про події в Україні й за кордоном. Маючи на меті максимальну об’єктивність та незаангажованість у висвітленні будь-яких подій, телеканал надає можливість своєму глядачеві почути і побачити різні точки зору, протилежні позиції та погляди.
В студії «Інтера» неодноразово звучали сенсаційні заяви; політики різних формацій виголошували й доводили свої позиції, дискутували зі своїми опонентами. Нагадаємо про резонансне інтерв’ю програмі «Подробиці» екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко (загальна доля аудиторії, яка дивилась той ефір, сягала 70%) та Павла Лазаренка в проекті «Подробиці з перших вуст з Олександром Колодієм».
Зрозуміло, журналісти «Інтера» не могли знехтувати можливістю взяти ексклюзивний матеріал, яким в даному випадку являється інтерв’ю з Ігорем Бакаєм.  
 Звертаємо особливу увагу на те, що журналісти мають право використовувати будь-які достовірні джерела інформації в рамках норм українського та міжнародного законодавств. Також журналісти мають право не розголошувати джерела інформації, якщо не поставлена під сумнів достовірність цієї інформації.



"Детектор медіа" за прес-релізом телеканалу "Інтер".

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15420
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду