У програми "Йду на Ви" буде новий ведучий. Ольга Герасим'юк залишиться генпродюсером

16 Січня 2006
9107
16 Січня 2006
10:41

У програми "Йду на Ви" буде новий ведучий. Ольга Герасим'юк залишиться генпродюсером

9107
У програми "Йду на Ви" буде новий ведучий. Ольга Герасим'юк залишиться генпродюсером

Телеведуча та генеральний продюсер телеканалу "1+1" Ольга Герасим'юк більше не буде вести програму "Йду на ви" ("1+1"), де працювала у парі із В'ячеславом Піховшеком. Про це вона розповіла присутнім на народному вічі у Львові у минулу неділю, - пише "Українська правда".  Віче було організоване на підтримку президента Віктора Ющенка та уряду Юрія Єханурова. За інформацією ТК тепер у парі із В'ячеславом Піховшеком працюватиме журналіст та автор спецпроектів телеканалу "1+1" Едуард Лозовий  .

Ольга Герасим’юк, яка наразі значиться № 4 виборчого списку "Нашої України" звернулася до учасників віча зі словами: "Я, кажучи по-простому, вилізла з "телеящика", тому що саме з цими людьми у мене асоціюється фраза "Помаранчева команда", саме цим людям я довіряю і саме з цими людьми я піду до перемоги".

Щодо роботи у передвиборчий період вона повідомила, що більше не братиме участі в програмі "Іду на Ви". "Закон "Про вибори народних депутатів" не забороняє мені займатися журналістською діяльністю в період виборчої кампанії, проте є певні етичні принципи, тому вже на завтрашньому ефірі ток-шоу "Іду на Ви" я виведу на майданчик нового журналіста каналу 1+1. Я впевнена, що з цього дня на 1+1 загориться нова зірка", - сказала Герасим’юк.

Раніше, в інтерв'ю журналу "Профіль" Ольга Герасим'юк висловлювала переконання, що не піде із посади генерального продюсера каналу.  З цього приводу вона зазначила: "Для меня очевидно, что пока мне не придётся уходить, потому что я должна выполнить все взятые на себя обязательства, и закон мне это не запрещает".






 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ТК
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9107
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду