detector.media
16.01.2006 10:41
У програми "Йду на Ви" буде новий ведучий. Ольга Герасим'юк залишиться генпродюсером

Телеведуча та генеральний продюсер телеканалу "1+1" Ольга Герасим'юк більше не буде вести програму "Йду на ви" ("1+1"), де працювала у парі із В'ячеславом Піховшеком. Про це вона розповіла присутнім на народному вічі у Львові у минулу неділю, - пише "Українська правда".  Віче було організоване на підтримку президента Віктора Ющенка та уряду Юрія Єханурова. За інформацією ТК тепер у парі із В'ячеславом Піховшеком працюватиме журналіст та автор спецпроектів телеканалу "1+1" Едуард Лозовий  .

Ольга Герасим’юк, яка наразі значиться № 4 виборчого списку "Нашої України" звернулася до учасників віча зі словами: "Я, кажучи по-простому, вилізла з "телеящика", тому що саме з цими людьми у мене асоціюється фраза "Помаранчева команда", саме цим людям я довіряю і саме з цими людьми я піду до перемоги".

Щодо роботи у передвиборчий період вона повідомила, що більше не братиме участі в програмі "Іду на Ви". "Закон "Про вибори народних депутатів" не забороняє мені займатися журналістською діяльністю в період виборчої кампанії, проте є певні етичні принципи, тому вже на завтрашньому ефірі ток-шоу "Іду на Ви" я виведу на майданчик нового журналіста каналу 1+1. Я впевнена, що з цього дня на 1+1 загориться нова зірка", - сказала Герасим’юк.

Раніше, в інтерв'ю журналу "Профіль" Ольга Герасим'юк висловлювала переконання, що не піде із посади генерального продюсера каналу.  З цього приводу вона зазначила: "Для меня очевидно, что пока мне не придётся уходить, потому что я должна выполнить все взятые на себя обязательства, и закон мне это не запрещает".






 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY