Український телеканал Paramount Comedy запускає власний сайт

22 Червня 2018
1252
22 Червня 2018
13:47

Український телеканал Paramount Comedy запускає власний сайт

1252
Сьогодні, 22 червня, канал Paramount Comedy, що є українською адаптацією міжнародного Comedy Central, запускає власний сайт, який інформуватиме про нові випуски популярних серіалів.
Український телеканал Paramount Comedy запускає власний сайт

На офіційному інтернет-ресурсі https://paramountcomedy.com.ua/ розміщені описи, телепрограма та анонси, що допоможуть глядачеві планувати перегляд та не пропустити епізод улюбленого серіалу.

Візуальний стиль сайту адаптовано для українського глядача відповідно до вимог партнера 1+1 медіа і правовласника каналу – американської компанії компанії Viacom. Завдяки зручній логістиці, шанувальники культових комедій зможуть легко дізнатися цікаві факти про події на екрані й поза ним. Трансляція каналу Paramount Comedy  доступна у пакетах провайдерів платного телебачення.

«Це чудова подія для телеканалу. Глядачі зможуть слідкувати за анонсами прем’єр та першими дізнаватись про різноманітні акції поза ефіром, розіграші призів, тощо. Наша цільова аудиторія –  молода і активна, багато часу проводить в мережі. Розраховуємо, що сайт стане у нагоді нашим прихильникам, а також допоможе каналу здобути нових глядачів», – розповідає Оксана Петришин, генеральний продюсер Paramount Comedy.

Нагадаємо, у 2017 році 1+1 медіа разом з Viacom запустили трансляцію каналу Paramount Comedy в Україні. Сьогодні медіагрупа самостійно займається перекладом серіалів міжнародного мовника. Трансляція ведеться зі супутника Astra 4A у закодованому форматі та ретранслюється у мережах провайдерів платного телебачення.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
1+1 media
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1252
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду