До 26 травня – прийом робіт на конкурс аналітичних матеріалів про дискусійні питання

До 26 травня – прийом робіт на конкурс аналітичних матеріалів про дискусійні питання

29 Грудня 2016
901
29 Грудня 2016
12:57

До 26 травня – прийом робіт на конкурс аналітичних матеріалів про дискусійні питання

901
Професійні аналітичні матеріали на гостру політичну, соціально-правову, культурну чи релігійну проблематику запрошують подавати на конкурс «Ідентифікація України: дискусійні питання».
До 26 травня – прийом робіт на конкурс аналітичних матеріалів про дискусійні питання
До 26 травня – прийом робіт на конкурс аналітичних матеріалів про дискусійні питання

Всеукраїнський конкурс проводить міжнародне інформаційне агентство «Вектор ньюз» у партнерстві з  Національною спілкою журналістів України.

У конкурсі можуть взяти участь громадяни України, які досягли віку 18 років: журналісти друкованих та електронних ЗМІ, тележурналісти, радіожурналісти, блогери, фотокореспонденти. Роботи можуть бути вже опубліковані в медіа або оригінальні. Водночас, автор (чи автори) надають право МІА «Вектор ньюз» на публікацію конкурсних робіт на сайті агентства - http://uk.vnews.agency/index.php

Критеріями конкурсного відбору для присудження премій є:

- відповідність тематиці конкурсу;

- аргументоване подання всіх зацікавлених сторточок зору, об'єктивність;

- значимість публікації;

- громадський резонанс (кількість коментарів, переглядів, постів в соцмережах або публікацій в інших ЗМІ);

- стиль викладу і професійна майстерність;

- експертна оцінка члена конкурсної комісії / громадської ради (за участю представника НСЖУ).

Призи: за підсумками конкурсу присуджується 5 премій по 3000 грн і визначається переможець, який тримує призовий фонд в 10 000 грн. Переможці та лауреати отримують відзнаки Національної спілки журналістів України.

Головні вимоги до робіт:

1) для статті: російською або українською мовою, обсяг не більше 12000 знаків, при оформленні бажано вказувати на можливість використання інфографіки, статистичних даних, коментарів експертів;

2) для відеосюжету: може бути знятий на будь-якому любительському або професійному відеопристрої (камері) або змонтований на комп'ютері. Тривалість - не більше 20 хвилин. Формат - будь-який, прийнятний для розміщення на веб-платформі Youtube. Головна мета - розкрити тему сюжетно і актуально. До відеоматеріалу повинна бути долучена текстова роздруківка інформації, про що йде мова в відео і підводка разом з заголовком.

Один учасник має право подати не більше трьох заявок.

Всі матеріали подаються на конкурс в електронному вигляді на пошту info@vnews.agency  із зазначенням ПІБ автора, текстового матеріалу, збереженого у форматі .doc і або відеоматеріалу, збереженого на будь-якому ресурсі з обміну файлами (в листі вказується посилання на матеріал).

Матеріали, за результатами яких раніше були отримані будь-які премії, повторно до розгляду не приймаються.

Конкурсні роботи мають бути створені та подані у період з 01.01.2017 по 26.05.2017. Підсумки конкурсу буде оголошено напередодні Дня журналіста – 6 червня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба НСЖУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
901
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду