8 грудня - прес-сніданок «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»

2 Грудня 2016
1771
2 Грудня 2016
16:45

8 грудня - прес-сніданок «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»

1771
«Реанімаційний Пакет Реформ» та «Детектор медіа» запрошують журналістів всіх видів ЗМІ долучитися до обговорення теми: «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»
8 грудня - прес-сніданок «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»

8 грудня, м. Київ.  

Початок реєстрації 10:00

Основна частина з 10:30 до 11:30

28 листопада, конкурсна комісія обрала голову Національного агентства з розшуку та повернення активів, отриманих від корупційних та інших злочинів. Шість членів із восьми проголосували за заступника міністра юстиції Антона Янчука.

Як і коли почне роботу Нацагентство? За повернення яких активів візьмуться першими? З якими ризиками стикнеться новостворений орган? Хто зараз заважає повертати награбоване до державного бюджету? Ці та інші питання спікери обговорять під час медіа-сніданку з журналістами. Крім того, новообраний голова Національного агентства з розшуку та повернення активів презентує плани на перші 100 днів роботи. А також, буде представлений досвід роботи аналогічних органів за кордоном.

Спікери:

  • Антон Янчук, новообраний директор Агентства з повернення активів
  • Дарина Каленюк, виконавчий директор громадської організації “Центр протидії корупції”
  • Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International-Україна
  • Гліб Канєвський, керівник відділу з протидії корупції Центру “Ейдос”

Захід відбувається за підтримки Уряду Швеції та Європейського Союзу в рамках проекту "Посилення коаліції РПР", що впроваджується Центром демократії та верховенства права (CEDEM)

Співорганізатори:

Реанімаційний Пакет Реформ, Детектор медіа, Центр протидії корупції, центр “Ейдос”, Transparency International-Україна, Центр демократії та верховенства права.

Зареєструватись для участі в прес-сніданку можна заповнивши реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/14rPMgs92gyONxYQz3IPAKUOp6VPDZIrBEuX-C3OuTAM/edit до 07 грудня.  Кількість учасників обмежена.

Після підтвердження реєстрації, Вам буде надіслано запрошення з адресою місця зустрічі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду