detector.media
02.12.2016 16:45
8 грудня - прес-сніданок «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»
«Реанімаційний Пакет Реформ» та «Детектор медіа» запрошують журналістів всіх видів ЗМІ долучитися до обговорення теми: «Чого очікувати від новоствореного Агентства з питань повернення активів?»

8 грудня, м. Київ.  

Початок реєстрації 10:00

Основна частина з 10:30 до 11:30

28 листопада, конкурсна комісія обрала голову Національного агентства з розшуку та повернення активів, отриманих від корупційних та інших злочинів. Шість членів із восьми проголосували за заступника міністра юстиції Антона Янчука.

Як і коли почне роботу Нацагентство? За повернення яких активів візьмуться першими? З якими ризиками стикнеться новостворений орган? Хто зараз заважає повертати награбоване до державного бюджету? Ці та інші питання спікери обговорять під час медіа-сніданку з журналістами. Крім того, новообраний голова Національного агентства з розшуку та повернення активів презентує плани на перші 100 днів роботи. А також, буде представлений досвід роботи аналогічних органів за кордоном.

Спікери:

Захід відбувається за підтримки Уряду Швеції та Європейського Союзу в рамках проекту "Посилення коаліції РПР", що впроваджується Центром демократії та верховенства права (CEDEM)

Співорганізатори:

Реанімаційний Пакет Реформ, Детектор медіа, Центр протидії корупції, центр “Ейдос”, Transparency International-Україна, Центр демократії та верховенства права.

Зареєструватись для участі в прес-сніданку можна заповнивши реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/14rPMgs92gyONxYQz3IPAKUOp6VPDZIrBEuX-C3OuTAM/edit до 07 грудня.  Кількість учасників обмежена.

Після підтвердження реєстрації, Вам буде надіслано запрошення з адресою місця зустрічі. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY