На ТЕТ стартує новий сезон Країни У

На ТЕТ стартує новий сезон Країни У

3 Листопада 2016
2233
3 Листопада 2016
15:51

На ТЕТ стартує новий сезон Країни У

2233
Нові жарти, нові пригоди та 50 відтінків сірого по-українськи
На ТЕТ стартує новий сезон Країни У
На ТЕТ стартує новий сезон Країни У

14 листопада о 20:00 в ефірі телеканалу ТЕТ стартує 7 сезон скетчкому «Країна У». Виробництвом проекту незмінно займається  студія «Квартал-95» і «Драйв Продакшн». Режисерами картини виступили Андрій Бурлака та Яна Антонець. Скетчком є одним з найбільш популярних та рейтингових на каналі ТЕТ. За 3 роки існування проекту було знято 190 серій, а сама «Країна У» зібрала під своїм крилом найкращі авторські та акторські сили українського комедійного жанру. Кожен скетч – це історія про життя молодих людей з різних українських міст.

«В новому сезоні будуть не лише нові історії з уже відомими героями, а й нові персонажі та локації», - розповідає креативний продюсер проекту Андрій Чивурін. До восьми славнозвісних міст приєднається Луцьк. Представлять це місто учасники гумористичної команди «Замок Любарта». Не обійдеться без нововведень і в інших містах скетчкому. Наприклад, екс-викладач танців Коля (Микола Атанов) та його завзята помічниця Олександра (Олександра Шабаліна) з Бердянська примірять на собі форму нової поліції, а син київського чиновника (Ілля Дерменжи) стане Робін Гудом.

Сенсацією нового сезону стане пародія на славнозвісний бестселер «50 відтінків сірого». Образи Анастейші Стіл та Крістіана Грея постануть в українській інтерпретації Таньки і Володьки з Тернополя. Актор Тарас Стадницький (Володька) запевняє, що їх весела парочка продовжить дивувати своїх прихильників. «Може здатись, що зняти зовсім нові сцени на подвір’ї Володьки нереально. Але коли справа стосується нашої крейзі парочки немає нічого неможливого. Наші з Танею герої облаштовуватимуть пейнтбольну площадку, познайомляться зі славнозвісним дідом Володьки і навіть проведуть в село інтернет», - розповідає Тарас Стадницький.

Не пропустіть з 14 листопада порцію позитиву нового сезону «Країни У» о 20:00 з понеділка по четвер. Буде весело!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу ТЕТ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2233
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду