До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини

До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини

6 Травня 2016
540
6 Травня 2016
11:45

До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини

540
БФ «Творчий центр ТЦК» у рамках проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості» запрошує журналістів ЗМІ Черкаської області відвідати Уманський міськрайонний суд, Маньківський та Монастирищенський районні суди.
До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини
До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини

Прес-тур відбудеться 12 травня. У ньому візьмуть участь 15 журналістів (для представників телеканалів передбачена присутність групи у складі журналіст та оператор; для представників друкованих видань або інтернет-видань – журналіст, фотокореспондент).

У рамках туру організатори забезпечують учасникам: трансфер за маршрутом Черкаси-Монастирище-Умань-Маньківка-Черкаси, харчування.

Під час туру журналісти зможуть дізнатися більше про функціонування судів, їх матеріально-ресурсне забезпечення, організацію роботи суддів та працівників апаратів судів, досвід налагодження ефективної комунікації суду з громадськістю.

Програма прес-туру включатиме:

-візити до Монастрищенського та Маньківського районного судів, Уманського міськрайонного суду;

-спілкування з головами Монастирщенського, Маньківського районного, Уманського міськрайонного судів;

-огляд приміщень Монастирщенського, Маньківського районного, Уманського міськрайонного судів.

Для акредитації треба звертатися до Наталії Купрій, тел/факс: (+38 044) 5746411, мобільний: +38 050 442 06 12, e-mail: office@ccc.kiev.ua.

Заявки на участь у прес-турі приймаються до 17.00 10 травня. У заявці слід вказати: ПІБ, назву ЗМІ, посаду, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти.

Прес-тур проводиться БФ «Творчий центр ТЦК» в партнерстві з Апеляційним судом Черкаської області у межах реалізації проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості» за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду