detector.media
06.05.2016 11:45
До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини
До 10 травня – реєстрація на прес-тур для журналістів по судах Черкащини
БФ «Творчий центр ТЦК» у рамках проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості» запрошує журналістів ЗМІ Черкаської області відвідати Уманський міськрайонний суд, Маньківський та Монастирищенський районні суди.

Прес-тур відбудеться 12 травня. У ньому візьмуть участь 15 журналістів (для представників телеканалів передбачена присутність групи у складі журналіст та оператор; для представників друкованих видань або інтернет-видань – журналіст, фотокореспондент).

У рамках туру організатори забезпечують учасникам: трансфер за маршрутом Черкаси-Монастирище-Умань-Маньківка-Черкаси, харчування.

Під час туру журналісти зможуть дізнатися більше про функціонування судів, їх матеріально-ресурсне забезпечення, організацію роботи суддів та працівників апаратів судів, досвід налагодження ефективної комунікації суду з громадськістю.

Програма прес-туру включатиме:

-візити до Монастрищенського та Маньківського районного судів, Уманського міськрайонного суду;

-спілкування з головами Монастирщенського, Маньківського районного, Уманського міськрайонного судів;

-огляд приміщень Монастирщенського, Маньківського районного, Уманського міськрайонного судів.

Для акредитації треба звертатися до Наталії Купрій, тел/факс: (+38 044) 5746411, мобільний: +38 050 442 06 12, e-mail: office@ccc.kiev.ua.

Заявки на участь у прес-турі приймаються до 17.00 10 травня. У заявці слід вказати: ПІБ, назву ЗМІ, посаду, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти.

Прес-тур проводиться БФ «Творчий центр ТЦК» в партнерстві з Апеляційним судом Черкаської області у межах реалізації проекту «До взаємної довіри через ефективну комунікацію судів та громадськості» за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY