Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)

Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)

23 Березня 2013
9387
23 Березня 2013
18:24

Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)

9387
Адвокат олігарха заявив, що він вчинив самогубство
Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)
Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)

На 68-му році життя помер Борис Березовський. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на родичів підприємця. Як зазначає ІТАР-ТАСС, його знайшли у ванній в заміському будинку поруч з містом Аскот неподалік від Лондона.

 

Як зазначає Lenta.Ru, така інформація з`явилася на сторінці зятя Березовського Єгора Шуппе у Facebook. За іншими даними, Березовський пішов із життя об 11-тій годині за лондонським часом. 

 

Як зазначає Forbes.Ru, адвокат Березовського Олександр Добровінський заявив, що бізнесмен вчинив самогубство. За даними видання, олігарх переживав не найкращі фінансові часи. У серпні минулого року борги Березовського, за неофіційними оцінками, становили близько 200 млн фунтів стерлінгів. Тоді ж він програв суд з Романом Абрамовичем, після якого почав продавати своє майно. 

 

Борис Березовський народився 23 січня  1946 року в Москві. З 1996-го по 1997 рік обіймав посаду заступника секретаря Радбезу Росії, з 1998-го по 1999-й - виконавчого секретаря СНД. У 1999-2000 роках був депутатом Державної Думи.

 

Від початку 2000-х років мешкав ​​в еміграції у Великобританії. Відомий як політичний опонент Володимира Путіна. У Росії бізнесмена винувачували в шахрайстві, відмиванні грошей і спробі насильницького захоплення влади. За це Бориса Березовського було заочно засуджено до тюремного ув'язнення.

 

В 2011 році Forbes оцінив доходи Березовського в 0,7 млрд доларів.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9387
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4059 дн. тому
+ "поДітичний опонент"
Ошибка
4059 дн. тому
Володимира Путінау
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду