detector.media
23.03.2013 18:24
Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)
Помер Борис Березовський (ОНОВЛЕНО)
Адвокат олігарха заявив, що він вчинив самогубство

На 68-му році життя помер Борис Березовський. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на родичів підприємця. Як зазначає ІТАР-ТАСС, його знайшли у ванній в заміському будинку поруч з містом Аскот неподалік від Лондона.

 

Як зазначає Lenta.Ru, така інформація з`явилася на сторінці зятя Березовського Єгора Шуппе у Facebook. За іншими даними, Березовський пішов із життя об 11-тій годині за лондонським часом. 

 

Як зазначає Forbes.Ru, адвокат Березовського Олександр Добровінський заявив, що бізнесмен вчинив самогубство. За даними видання, олігарх переживав не найкращі фінансові часи. У серпні минулого року борги Березовського, за неофіційними оцінками, становили близько 200 млн фунтів стерлінгів. Тоді ж він програв суд з Романом Абрамовичем, після якого почав продавати своє майно. 

 

Борис Березовський народився 23 січня  1946 року в Москві. З 1996-го по 1997 рік обіймав посаду заступника секретаря Радбезу Росії, з 1998-го по 1999-й - виконавчого секретаря СНД. У 1999-2000 роках був депутатом Державної Думи.

 

Від початку 2000-х років мешкав ​​в еміграції у Великобританії. Відомий як політичний опонент Володимира Путіна. У Росії бізнесмена винувачували в шахрайстві, відмиванні грошей і спробі насильницького захоплення влади. За це Бориса Березовського було заочно засуджено до тюремного ув'язнення.

 

В 2011 році Forbes оцінив доходи Березовського в 0,7 млрд доларів.

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY