Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»

Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»

1 Жовтня 2014
3833
1 Жовтня 2014
13:31

Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»

3833
Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»
Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»

4 жовтня на Першому національному каналі стартує проект  «Нотатки на глобусі» про екзотичні країни. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме о 14. 35 щосуботи.

 

«Разом із цієї програмою любителі мандрівок зазирнуть у найпотаємніші куточки нашої планети й довідаються, як живуть різні континенти, держави, народи. А також разом із творчою групою проекту познайомляться з найбагатшими людьми на нашій планеті - катарцями, дізнаються, хто такі суйти, побачать, який подарунок зробили ліванцям чужопланетяни, приміряють індійське сарі, побувають на фестивалі їжі у Дубаї, відвідають швейцарські міста, на вулицях яких нема і ніколи не було автомобілів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі телеканалу, виробництвом займається творче обєднання НТКУ. Програма «Нотатки на глобусі» - це авторський проект Надії Базів. Ведучого у новій програмі не буде, повідомляють у прес-службі.

 

У першому випуску програми розповідатиметься про Катар до якого до 1989-го року іноземці не могли потрапити. «Бідних у Катарі не буває. Адже щоб стати багатим, треба просто народитися катарцем. Жінки у цій країні ходять у чорному, чоловіки - у білому. До того ж усі мужчини - в капцях. А зустрівшись, вони цілуються носами!», - зазначають у прес-службі.

 

Нагадаємо, 7 вересня на Першому національному стартувала програма про туристичні можливості України «Подорожуй Першим!» з ведучими Володимиром Горянським, Аллою Тулинською та Геннадієм Попенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду