detector.media
01.10.2014 13:31
Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»
Перший національний запускає тревел-шоу «Нотатки на глобусі»

4 жовтня на Першому національному каналі стартує проект  «Нотатки на глобусі» про екзотичні країни. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме о 14. 35 щосуботи.

 

«Разом із цієї програмою любителі мандрівок зазирнуть у найпотаємніші куточки нашої планети й довідаються, як живуть різні континенти, держави, народи. А також разом із творчою групою проекту познайомляться з найбагатшими людьми на нашій планеті - катарцями, дізнаються, хто такі суйти, побачать, який подарунок зробили ліванцям чужопланетяни, приміряють індійське сарі, побувають на фестивалі їжі у Дубаї, відвідають швейцарські міста, на вулицях яких нема і ніколи не було автомобілів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі телеканалу, виробництвом займається творче обєднання НТКУ. Програма «Нотатки на глобусі» - це авторський проект Надії Базів. Ведучого у новій програмі не буде, повідомляють у прес-службі.

 

У першому випуску програми розповідатиметься про Катар до якого до 1989-го року іноземці не могли потрапити. «Бідних у Катарі не буває. Адже щоб стати багатим, треба просто народитися катарцем. Жінки у цій країні ходять у чорному, чоловіки - у білому. До того ж усі мужчини - в капцях. А зустрівшись, вони цілуються носами!», - зазначають у прес-службі.

 

Нагадаємо, 7 вересня на Першому національному стартувала програма про туристичні можливості України «Подорожуй Першим!» з ведучими Володимиром Горянським, Аллою Тулинською та Геннадієм Попенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY