«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua

«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua

18 Вересня 2014
2761
18 Вересня 2014
11:48

«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua

2761
«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua
«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua

Сьогодні, 18 вересня видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив оновлений інформаційно-розважальний жіночий портал еdinstvennaya.ua, що є онлайн-версією журналу «Единственная». Тепер ресурс повністю адаптований до перегляду з будь-яких пристроїв через всі популярні браузери, повідомляє прес-служба «Едіпресс Україна».

 

Оновлений сайт має поліпшений візуал основних розділів, основні акценти зроблені на фото- і відеоконтент. Також на сайт еdinstvennaya.ua додані користувальницькі сервіси «Віртуальна примірочна» і «Сонник». За повідомленням, бренд «Единственная» також буде значно інтегрованішим між друкованою, інтернет- та планшетною версією журналу. Тепер користувачі мають можливість ознайомитися з темами свіжого номера та замовити друкований випуск або завантажити версію для планшета всього в кілька кліків.

 

«Сьогодні діджитал розвивається швидкими темпами: аудиторія вимагає сучасний якісний контент, практичні поради, неординарні рішення найрізноманітніших проблем, можливість відпочити, відволіктися і розважитися. ми відчуваємо себе зобов'язаними задовольняти її запити, тому надаємо оновлений розважальний функціонал - сучасний, інтелектуальний і максимально зручний в користуванні», - повідомила керівник проекту сегменту жіночих видань видавничого дому Світлана Удод.

 

При цьому вона заявила, що основна стратегія еdinstvennaya.ua по відношенню до своїх користувачів залишилася незмінною: жінкам, як і раніше, надаватимуть контент, який стосується краси, моди, стилю, кохання, психології, дітей, кар'єри, кулінарії тощо.

 

Нагадаємо, сайт edinstvennaya.ua був запущений в 2008 році. У грудні 2012 року здійснився масштабний релонч ресурсу: сайт перейшов у формат повноцінного інформаційно-розважального жіночого порталу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду