detector.media
18.09.2014 11:48
«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua
«Едіпресс Україна» здійснив релонч порталу edinstvennaya.ua

Сьогодні, 18 вересня видавничий дім «Едіпресс Україна» запустив оновлений інформаційно-розважальний жіночий портал еdinstvennaya.ua, що є онлайн-версією журналу «Единственная». Тепер ресурс повністю адаптований до перегляду з будь-яких пристроїв через всі популярні браузери, повідомляє прес-служба «Едіпресс Україна».

 

Оновлений сайт має поліпшений візуал основних розділів, основні акценти зроблені на фото- і відеоконтент. Також на сайт еdinstvennaya.ua додані користувальницькі сервіси «Віртуальна примірочна» і «Сонник». За повідомленням, бренд «Единственная» також буде значно інтегрованішим між друкованою, інтернет- та планшетною версією журналу. Тепер користувачі мають можливість ознайомитися з темами свіжого номера та замовити друкований випуск або завантажити версію для планшета всього в кілька кліків.

 

«Сьогодні діджитал розвивається швидкими темпами: аудиторія вимагає сучасний якісний контент, практичні поради, неординарні рішення найрізноманітніших проблем, можливість відпочити, відволіктися і розважитися. ми відчуваємо себе зобов'язаними задовольняти її запити, тому надаємо оновлений розважальний функціонал - сучасний, інтелектуальний і максимально зручний в користуванні», - повідомила керівник проекту сегменту жіночих видань видавничого дому Світлана Удод.

 

При цьому вона заявила, що основна стратегія еdinstvennaya.ua по відношенню до своїх користувачів залишилася незмінною: жінкам, як і раніше, надаватимуть контент, який стосується краси, моди, стилю, кохання, психології, дітей, кар'єри, кулінарії тощо.

 

Нагадаємо, сайт edinstvennaya.ua був запущений в 2008 році. У грудні 2012 року здійснився масштабний релонч ресурсу: сайт перейшов у формат повноцінного інформаційно-розважального жіночого порталу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY