«1+1» запускає восьмий сезон шоу «Розсміши коміка»

«1+1» запускає восьмий сезон шоу «Розсміши коміка»

10 Вересня 2014
4099
10 Вересня 2014
13:55

«1+1» запускає восьмий сезон шоу «Розсміши коміка»

4099
«1+1» запускає восьмий сезон шоу «Розсміши коміка»
«1+1» запускає восьмий сезон шоу «Розсміши коміка»

У суботу 20 вересня на телеканалі «1+1» стартує восьмий сезон розважального шоу «Розсміши коміка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Випуск вийде в ефір о 18.30. Ведучими шоу у новому сезоні залишаються Володимир Зеленський, Євген Кошовий та російський актор, ведучий і резидент проекту «Comedy Club» Віктор Васильєв.

 

«Розсмішити свого знайомого або родича - це одне, а от змусити сміятися людину, яка все життя професійно займається гумором, вдається далеко не кожному... Зате того, кому вдасться розсмішити Євгена Кошового і Володимира Зеленського, чекає солідна грошова винагорода! Ніяких жорстких правил, ніяких серйозних обмежень: змусив коміків сміятися - забирай гроші!», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо, у січні канал «1+1» розпочав кастинги для пошуку учасників нового, сьомого сезону шоу «Розсміши коміка».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Студія Квартал-95» продала формат шоу «Розсміши коміка» у Фінляндію, Китай, Литву та Італію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду