ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)

ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)

4 Вересня 2014
5188
4 Вересня 2014
19:51

ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)

5188
ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)
ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)

У неділю, 7 вересня, телеканал ZIK покаже спеціальний проект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи». Про це «Детектор медіа» повідомив шеф-редактор департаменту журналістських розслідувань ZIK Мирослав Откович.

 

Спецпроект вийде в ефір о 21:00 замість програми «Люстрація».

 

Темою програми стане обговорення форм боротьби проти окупації, зокрема, народного спротиву. У рамках проекту передбачений телеміст Львів - Київ - Маріуполь.

 

«Таким чином ми хочемо створити майданчик для спілкування фахових експертів із трьох міст, які б висловили свої думки з приводу можливості ведення партизанської війни в умовах окупації», - сказав пан Откович.

 

У прямому ефірі під час діалогу між містами працюватимуть ведучі ZIK: у Маріуполі - Дмитро Добродомов, у студії ZIK-Київ - Віталій Крутяков, у студії ZIK-Львів - Ірина Сандуляк, уточнили в прес-службі каналу.

 

Проект продовжує лінійку телемостів ZIK, покликаних сприяти внутрішньоукраїнській інтеграції та пошуку спільних відповідей на виклики, що нині стоять перед усією країною, зауважують на каналі.

 

Нагадаємо, що з весни ZIK провів низку телемостів між різними регіонами країни. У березні, коли розпочалася анексія Криму і перші заворушення на сході, ZIK організував діалоги Львова з Донецьком та Луганськом і робив увімкнення кримськотатарського телеканалу АТR (Сімферополь). Також у серпні було проведено «Телеміст єдності: Схід -Захід» між Львовом і Дніпропетровськом та «Діалог Незалежності: Львів - Слов'янськ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5188
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду