detector.media
04.09.2014 19:51
ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)
ZIK покаже спецпроект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи» (ДОПОВНЕНО)

У неділю, 7 вересня, телеканал ZIK покаже спеціальний проект «Перша Вітчизняна: Ціна свободи». Про це «Детектор медіа» повідомив шеф-редактор департаменту журналістських розслідувань ZIK Мирослав Откович.

 

Спецпроект вийде в ефір о 21:00 замість програми «Люстрація».

 

Темою програми стане обговорення форм боротьби проти окупації, зокрема, народного спротиву. У рамках проекту передбачений телеміст Львів - Київ - Маріуполь.

 

«Таким чином ми хочемо створити майданчик для спілкування фахових експертів із трьох міст, які б висловили свої думки з приводу можливості ведення партизанської війни в умовах окупації», - сказав пан Откович.

 

У прямому ефірі під час діалогу між містами працюватимуть ведучі ZIK: у Маріуполі - Дмитро Добродомов, у студії ZIK-Київ - Віталій Крутяков, у студії ZIK-Львів - Ірина Сандуляк, уточнили в прес-службі каналу.

 

Проект продовжує лінійку телемостів ZIK, покликаних сприяти внутрішньоукраїнській інтеграції та пошуку спільних відповідей на виклики, що нині стоять перед усією країною, зауважують на каналі.

 

Нагадаємо, що з весни ZIK провів низку телемостів між різними регіонами країни. У березні, коли розпочалася анексія Криму і перші заворушення на сході, ZIK організував діалоги Львова з Донецьком та Луганськом і робив увімкнення кримськотатарського телеканалу АТR (Сімферополь). Також у серпні було проведено «Телеміст єдності: Схід -Захід» між Львовом і Дніпропетровськом та «Діалог Незалежності: Львів - Слов'янськ».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY