До 1 серпня приймаються концепції розважальних телепроектів на «Пітчинг ідей» від «1+1» і MRM

11 Червня 2012
6737
11 Червня 2012
12:28

До 1 серпня приймаються концепції розважальних телепроектів на «Пітчинг ідей» від «1+1» і MRM

6737
До 1 серпня приймаються концепції розважальних телепроектів на «Пітчинг ідей» від «1+1» і MRM

До 1 серпня телеканал «1+1» і медіаконсалтнигова компанія Media Resources Management (МRМ) приймають концепції розважальних телепроектів на «Пітчинг ідей».

 

«Пітчинг ідей» - це презентація незалежними авторами нових оригінальних концепцій розважальних телепроектів. У ньому можуть взяти участь усі охочі, хто має у своєму активі новаторські та креативні ідеї розважальних проектів, які потенційно відповідають інтересам аудиторії телеканалу «1+1». Цільовою аудиторією (ЦА), для якої телеканал бажає знайти нові ідеї, є жінки 25-40 років, мешканки великих міст, які ведуть активний спосіб життя. Ядро ЦА - жінки 35 років.

 

Щоб стати учасником конкурсу необхідно подати заявку на участь і представити свою концепцію. Для цього на сайті Kiev Media Week відкрита спеціальна сторінка. Усі концепції, які відповідають критеріям відбору, будуть передані на розгляд експертному журі, до складу якого увійдуть провідні фахівці ринку форматів і розважальних телепроектів Україні.

 

Фінал пічингу відбудеться 11 вересня 2012 року в рамках конференції «Формат-шоу», на форумі Kiev Media Week.

 

Переможця пітчингу визначать представники каналу «1 +1». На основі його ідеї знімуть пілот проекту.

 

«Ми вважаємо, що медіагрупа не може бути успішною без якісного контенту. Тому ми постійно перебуваємо в пошуку нових ідей і творчих рішень. Цього року, канал "1+1" вирішив піти на експеримент і провести публічний "пітчинг ідей". Ми хочемо відкрити нові таланти, знайти нові, небанальні ідеї та кращу втілити в життя»- зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1+1».

 

«У світовій телевізійної індустрії пітчинг є ефективною практикою пошуку нових ідей. А от для українського простору це - безпрецедентна подія, що дає можливість кожному охочому отримати "безпосередній доступ" до телевізійного ефіру та унікальну можливість реалізувати свою ідею на великому телеканалі, що, погодьтеся, практично неможливо при інших обставинах», - наголосила Вікторія Ярмощук, директор компанії МRМ.

 

Міжнародний медіафорум Kiev Media Week відбудеться 11-14 вересня 2012 року, в Києві, в готелі Radisson Blu.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду