КДР ТРК відмовляється від аналогових частот

КДР ТРК відмовляється від аналогових частот

21 Липня 2014
3740
21 Липня 2014
12:18

КДР ТРК відмовляється від аналогових частот

3740
КДР ТРК відмовляється від аналогових частот
КДР ТРК відмовляється від аналогових частот

Київська державна регіональна телерадіокомпанія (КДР ТРК), яка мовить під логотипом «Центральний канал», відмовляється від аналогових частот. 17 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію компанії на мовлення на 36 ТВК в місті Миронівці Київської області.

 

Генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко повідомив «Детектор медіа», що з кінця 2012 року КДР ТРК відмовилася від аналогового телевізійного мовлення, оскільки вирішила зосередитися на цифровому ефірному та супутниковому мовленні, а також укладає угоди з кабельними операторами.

 

«Наше аналогове покриття становило близько 19% території Київської області. Ми вирішили не розпорошувати зусилля і зробили ставку на інші способи доставки сигналу. Використовуючи супутник, ми пішли на розвиток мережі кабельних операторів - і зараз маємо угоди з понад 100 операторами по всій Україні. У нас нині по Україні більше глядачів (понад 5 млн), ніж у Київській області (понад 4 млн)», - розповів пан Савенко.

 

За його словами, КДР ТРК давно подала в Нацраду заявку на анулювання ліцензії на 36 ТВК в Миронівці, а також на анулювання інших ліцензій на аналогове телевізійне мовлення.

 

Нагадаємо, що крім Миронівки КДР ТРК володіє також аналоговими ефірними частотами в селищі Рокитне (40 ТВК), а також у містах Березань (24 ТВК), Богуслав (49 ТВК), Володарка (49 ТВК), Переяслав-Хмельницький (43 ТВК), Тараща (57 ТВК) Київської області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду