У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон

У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон

21 Травня 2014
5365
21 Травня 2014
11:28

У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон

5365
У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон
У день виборів канал ZIK проведе 15-годинний марафон

У день виборів Президента України 25 травня канал ZIK проведе 15-годинний прямоефірний марафон «EкSTREAM Марафон. Вибори Президента». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«EкSTREAM Марафон. Вибори Президента» розпочне свій ефір об 10.00 та триватиме до першої години ночі.

 

Над проектом працюватимуть 30 знімальних груп, які вестимуть прямі трансляції з різних регіонів України, до студії каналу завітає близько 100 авторитетних гостей.

 

У Києві стрім-трансляції вестимуться із Центральної виборчої комісії, штабів кандидатів у Президенти, брифінгів «силовиків».

 

У студії ZIKу в Києві працюватимуть ведучі Дмитро Добродомов («Народний контроль»), Остап Дроздов («Прямим текстом»), Денис Бігус («Наші гроші»),  Сергій Рахманін («Приціл» - до березня 2014-го, «Гра У Класику», прем'єра - 3 червня), журналіст, учасник руху «Стоп цензурі!» Наталка Соколенко та ведуча програми «Київський форум» Рена Назарова.

 

 

«Зацікавлення українців до виборів, до того, що відбуватиметься 25 травня на дільницях, вулицях міст України, є неймовірно великим. Тож ми вирішили провести справді екстремальний виборчий телемарафон, який триватиме від самого ранку і до ночі. Прямий ефір буде вкрай динамічним та інформаційно насиченим.  Близько 150 стрім-трансляцій, прямі включення, живі репортажі, оперативні новини чергуватимуться із діалогами у студії», - говорить генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

У межах телемарафону передбачені щогодинні випуски новин, про хід голосування  Україні постійно інформуватиме біжуча стрічка на екрані.

 

Як писала «Детектор медіа», проектом «EкSTREAM Марафон. Вибори Президента» канал ZIK відкриває мовлення каналу у київській студії.

 

 

Нагадаємо,  25 травня «Інтер» планує вийти з масштабним проектом «ночі виборів» у співпраці з іншими каналами. 26 травня в ефірі каналу вийде експрес-випуск програми «Чорне дзеркало», що буде присвячена підведенню підсумків голосування.

 

Канал «Україна» у день виборів також розширить інформаційне мовлення,  в ефірі каналу  вийдуть п'ять (9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00) спеціальних випусків інформаційної програми «События» з ведучим Олександром Мозговим. Головним інформаційним проектом виборчого дня на каналі «Україна» стане марафон «Вибори 2014» о 19.00, хронометраж якого становитиме шість годин. Разом з ведучими Олегом Панютою, Ольгою Грицик, Євгеном Міхіним, Іванною Коберник глядачі телеканалу дізнаватимуться новини з усіх регіонів країни, дані про активність на виборчих дільницях, а також почують експертні думки запрошених в студію політологів, соціологів та лідерів думок.

 

ICTV збільшить кількість випусків програми «Факти». П'ятихвилинні випуски новин будуть виходити на каналі кожної години (8.45, 9.45, 10.45 - до 18.45). О 20.00, відразу після програми «Факти тижня», на ICTV почнеться спеціальний випуск новин «Факти», який триватиме понад дві години. У студії будуть прямі включення з інших міст, а також зі штабів кандидатів у президенти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5365
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3488 дн. тому
Якщо проаналізувати діяльність каналу ЗІК, то під час режиму януковича, канал не транслював нічог подібного,що могло б нашкодити для зека. Добродомов добре постарався.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду