Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»

Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»

30 Квітня 2014
3073
30 Квітня 2014
16:41

Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»

3073
Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»
Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»

Група «АДВ Україна», креативне агентство ThinkMcCann, відеопродакшн-студія Lime Lite Studio та холдинг «Медіа Група Україна» (МГУ) запускають серію роликів під загальною назвою «День перемоги людських цінностей», присвячену пам'яті героїв, які загинули та брали участь у Другій світовій війні. Про це повідомляє прес-служба МГУ.

 

Група «АДВ Україна», агентство ThinkMcCann і Lime Lite Studio ініціювали і створили цей проект. Партнером трансляції серії відеороликів в телеефірі виступила «Медіа Група Україна» і телеканали, що входять до цього холдингу - загальнонаціональний канал «Україна», молодіжний НЛО TV, тематичні «Футбол 1» і «Футбол 2», регіональні 34 канал, «Донбас», «Сигма» - а також сайт segodnya.ua.

 

В ефірі ролики стартують напередодні 9 травня.

 

«Війна - найстрашніший злочин перед людством. 9 травня залишається для нас днем пам'яті, коли ми згадуємо і дякуємо тим, хто віддав життя за наше сьогоденняі. Практично кожна українська родина причетна до тієї великої війни - в ній воювали наші батьки, діди й прадіди. Кожна людина, яка пройшла війну, билася, в першу чергу, за своїх близьких, за свою землю, за майбутнє своїх дітей», - вважає Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

«9 травня - це дата, яка повинна об'єднувати країну. А ніщо не об'єднує краще, ніж історії простих людей, долі яких перемелено жорнами війни. 9 травня - день пам'яті тих, хто боровся й гинув за нас. Ці герої - люди з плоті, крові, почуттів, емоцій. Вони - не міфічні переможці геополітичних «-ізмів», вони - люди і заслуговують на пам'ять людей. Саме цю думку ми спробували передати в роликах до дня пам'яті 9 травня», - зазначив Сергій Урин, директор агентства ThinkMcCann.

 

«Ми були раді взяти на себе виробництво цього проекту і об'єднати навколо нього професійну знімальну групу. Потрібно відзначити, що жоден з її учасників не попросив гонорар за свою роботу. Всі розглядали участь у цьому проекті, як відображення своєї громадянської позиції», - додав генеральний продюсер Lime Lite Studio Володимир Яценко.

 

Нагадаємо, 26 квітня телеканал «1+1» запустив серію роликів до Дня Перемоги «Спасибо за мир! Героям слава!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3073
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду