detector.media
30.04.2014 16:41
Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»
Рекламісти і «Медіа Група Україна» запускають проект «День перемоги людських цінностей»

Група «АДВ Україна», креативне агентство ThinkMcCann, відеопродакшн-студія Lime Lite Studio та холдинг «Медіа Група Україна» (МГУ) запускають серію роликів під загальною назвою «День перемоги людських цінностей», присвячену пам'яті героїв, які загинули та брали участь у Другій світовій війні. Про це повідомляє прес-служба МГУ.

 

Група «АДВ Україна», агентство ThinkMcCann і Lime Lite Studio ініціювали і створили цей проект. Партнером трансляції серії відеороликів в телеефірі виступила «Медіа Група Україна» і телеканали, що входять до цього холдингу - загальнонаціональний канал «Україна», молодіжний НЛО TV, тематичні «Футбол 1» і «Футбол 2», регіональні 34 канал, «Донбас», «Сигма» - а також сайт segodnya.ua.

 

В ефірі ролики стартують напередодні 9 травня.

 

«Війна - найстрашніший злочин перед людством. 9 травня залишається для нас днем пам'яті, коли ми згадуємо і дякуємо тим, хто віддав життя за наше сьогоденняі. Практично кожна українська родина причетна до тієї великої війни - в ній воювали наші батьки, діди й прадіди. Кожна людина, яка пройшла війну, билася, в першу чергу, за своїх близьких, за свою землю, за майбутнє своїх дітей», - вважає Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна».

 

«9 травня - це дата, яка повинна об'єднувати країну. А ніщо не об'єднує краще, ніж історії простих людей, долі яких перемелено жорнами війни. 9 травня - день пам'яті тих, хто боровся й гинув за нас. Ці герої - люди з плоті, крові, почуттів, емоцій. Вони - не міфічні переможці геополітичних «-ізмів», вони - люди і заслуговують на пам'ять людей. Саме цю думку ми спробували передати в роликах до дня пам'яті 9 травня», - зазначив Сергій Урин, директор агентства ThinkMcCann.

 

«Ми були раді взяти на себе виробництво цього проекту і об'єднати навколо нього професійну знімальну групу. Потрібно відзначити, що жоден з її учасників не попросив гонорар за свою роботу. Всі розглядали участь у цьому проекті, як відображення своєї громадянської позиції», - додав генеральний продюсер Lime Lite Studio Володимир Яценко.

 

Нагадаємо, 26 квітня телеканал «1+1» запустив серію роликів до Дня Перемоги «Спасибо за мир! Героям слава!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY