«Еспресо TV» почали ретранслювати в Латвії

«Еспресо TV» почали ретранслювати в Латвії

26 Березня 2014
3411
26 Березня 2014
21:25

«Еспресо TV» почали ретранслювати в Латвії

3411
«Еспресо TV» почали ретранслювати в Латвії
«Еспресо TV» почали ретранслювати в Латвії

З 25 березня пакет інтерактивного провайдера Lattelecom TV поповнився ще одним українським каналом: Латвійська національна рада з електронним засобів масової інформації видала мовнику «Еспресо TV» дозвіл на ретрансляцію на території Латвії. Про це повідомляє «Медіаняня» з посиланням на видання Media Business Reports.

 

З листопада 2013 року глядачам Lattelecom TV у тестовому режимі доступний український телеканал «Інтер +», який щодня дивляться понад 22 тис. глядачів латвійської платформи.

 

Для порівняння: доданий на початку березня російський канал «Дождь» у середньому дивляться 25 тис. глядачів на день, а BBC World і CNN International - 10 тис. і 5 тис. глядачів відповідно. Істотний приріст аудиторії цих каналів спостерігався у вихідні 15 і 16 березня, коли в Криму проходив «референдум» - канал «Дождь» дивилися понад 36 тис., BBC World - 18 тис., а CNN International - 8 тис. глядачів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду