Газета «Капитал» відновить вихід із 17 березня

Газета «Капитал» відновить вихід із 17 березня

13 Березня 2014
4504
13 Березня 2014
10:25

Газета «Капитал» відновить вихід із 17 березня

4504
Газета «Капитал» відновить вихід із 17 березня
Газета «Капитал» відновить вихід із 17 березня

З понеділка, 17 березня, свій вихід відновить щоденна ділова газета «Капитал». Інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел підтвердив директор компанії-видавця «Ділова преса країни» Ілля Чудновський.

 

Пан Чудновський сказав чекати офіційного прес-релізу компанії з цього приводу.

 

Також, за поки що непідтвердженою інформацією, з понеділка відновить свій вихід і газета-таблоїд «Взгляд».

 

Як писала «Детектор медіа», газета «Капитал» призупинила вихід 3 березня. Цього ж дня припинила виходити газета «Взгляд». У виданнях назвали різні причини: у «Капитале» - складну внутрішньополітичну ситуацію в країні, у «Взгляде» - фактично повну відсутність надходжень від реклами. Співробітників обох редакцій відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок.

 

За неофіційною інформацією, видання входять до одного умовного медіахолдингу, який пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам пан Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Нагадаємо, що сьогодні, 13 березня, стало відомо про закриття російськими видавцями української щоденної ділової газети «Коммерсантъ-Украина», що виходила вісім з половиною років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду