Ток-шоу «Стосується кожного» з Андрієм Данилевичем стартувало вдало

Ток-шоу «Стосується кожного» з Андрієм Данилевичем стартувало вдало

14 Січня 2014
9821
14 Січня 2014
16:20

Ток-шоу «Стосується кожного» з Андрієм Данилевичем стартувало вдало

9821
Ток-шоу «Стосується кожного» з Андрієм Данилевичем стартувало вдало
Ток-шоу «Стосується кожного» з Андрієм Данилевичем стартувало вдало

13 січня прем'єра ток-шоу «Стосується кожного» з новим ведучим Андрієм Данилевичем на телеканалі «Інтер» отримала рейтинг 8,48%, частку 20,51% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 6,15%, частка 16,15% за «50 тис.+», аудиторія 18+(дані Nielsen).

 

Ці показники перевищили середні цифри проекту за минулий рік, коли ведучим ток-шоу був Сергій Дорофєєв.

 

 У 2013 році «Стосується кожного» мало частку 14,12%/12,26 за аудиторією 18+, вибірки «Вся Україна»/«50 тис.+» (дані GfK).

 

Показники проекту за аудиторіями 18-54 та 4+, вибірка «Вся Україна»

 

 

Нагадаємо, Андрій Данилевич донедавна був ведучим  програми «События недели» на телеканалі «Україна». Нещодавно він залишив  канал «Україна» й перейшов на «Інтер», але власного проекту поки що не мав.

 

Ток-шоу  «Стосується кожного» стартувало на «Інтері» у серпні 2013 року.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії  належать ІТК, надані ІТК. Розрахунок показників здійснено для населення віком  18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». Дані відображено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про показники читайте в глосарії ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9821
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zritel
3755 дн. тому
Сергей! Очень уважаем Вас и как ведущего, и как личность! Ждем Ваших новых программ. Ваш зритель с Вами, на каком бы канале Вы ни работали.
zritel
3755 дн. тому
Пресс-служба телеканала Интер! Сколько можно всех убеждать в небывалых рейтингах? «Лидер дня – Подробности». Верх лицемерия! А вашу программу «Касается каждого» смотрели только из-за ведущего С. Дорофеева. Нет ведущего – нет программы. Смотрите теперь ее сами в своем безлюдном коллективе. А как здорово сравнили! Все программы 2013 г. с одной программой 2014 г. и небывалый успех последней. Правильно пишут журналисты об Интере: “это телетитушки”, “это проказа”.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду