Канал «1+1» покаже нові російські серіали «Шерлок Холмс» і «Три мушкетери»

Канал «1+1» покаже нові російські серіали «Шерлок Холмс» і «Три мушкетери»

27 Листопада 2013
9388
27 Листопада 2013
13:19

Канал «1+1» покаже нові російські серіали «Шерлок Холмс» і «Три мушкетери»

9388
Канал «1+1» покаже нові російські серіали «Шерлок Холмс» і «Три мушкетери»
Канал «1+1» покаже нові російські серіали «Шерлок Холмс» і «Три мушкетери»

У грудні канал «1+1 » покаже прем'єру двох нових російських телепроектів - серіалів «Шерлок Холмс» Андрія Кавуна і «Три мушкетери» Сергія Жигунова. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

16-серійний теледетектив «Шерлок Холмс» стартує на «1+1» 2 грудня о 20.15. Серіал виходиме в ефірі з понеділка по четвер по дві серії одразу.

 

У 16-ти серіях «Шерлока Холмса» буде розказано вісім детективних історій різних типів (містичний і політичний детективи, трилер, любовна історія та ін.). Кожна історія буде не стільки  екранізацією, скільки компіляцією двох-трьох оповідань сера Артура Конан Дойла. Автори серіалу зацікавились тими творами про Шерлока Холмса, що були втілені на екрані раніше, і тими, котрі досі лишалися поза увагою кінематографістів. У головних ролях російського серіалу - Ігор Петренко та Андрій Панін. Для Андрія Паніна роль Вотсона стала останньою в кар'єрі: він помер на початку року, так і не встигнувши озвучити свого героя. Режисер Андрій Кавун вирішив максимально зберегти запис голосу актора зі знімального майданчика, і лише деякі репліки переозвучено іншим актором.

 

«Я не хотів робити канонічного Холмса. Я хотів зняти Холмса таким, яким я його уявив, коли читав книгу в 12 років. З дитинства уявляв собі Шерлока Холмса молодим, енергійним. Нашому Холмсу 27 років. До того ж, я читав біографії та критичні статті і зрозумів, що Холмс був хлопчиськом, котрий приїхав з провінції і вирішив підкорити Лондон. Зустрів на ринку бездомного доктора Вотсона, який з валізкою повернувся з громадянської війни в Афганістані. І ось двоє людей без серйозних грошей, слави і плюшевих халатів почали підкорювати столицю. Вийшло несподівано і актуально!», - розповів режисер серіалу Андрій Кавун.

 

Росіяни запропонували свій погляд на культових героїв

 

«Для мене роль Холмса виявилася дуже складною. Головний сумнів був у тому, чи підходжу я. І тому я довго ухилявся від проб. Мені було страшно, незрозуміло. Режисер Андрій Кавун не сумнівався у своєму баченні образу і переконав мене, що Холмс має бути таким: нервовим, колючим, трохи дивним. Він ніби й розуміє, що він геній, але світ цього ще не знає! Більше того, концепція режисера - головний у серіалі доктор Вотсон, він оповідач. По всьому, головний у цій історії - Андрій Панін. Його лікоть і плече я відчував протягом всієї роботи. Якщо вийшла якась удача, перемога - то це тільки завдяки Андрію!», - сказав актор Ігор Петренко.

 

Зйомки серіалу про Шерлока Холмса тривали у Росії майже вісім місяців. Вікторіанський Лондон відтворювали в Санкт-Петербурзі та околицях - у Виборзі, Кронштадті, Пушкіні, Гатчині, Іван-місті. За весь час було знято близько 1000 сцен, в яких узяли участь загалом кілька тисяч статистів і близько 400 акторів. Крім Ігоря Петренка та Андрія Паніна у серіалі знялись Михайло Боярський, Лянка Гриу, Інгеборга Дапкунайте. Моіарті зіграв український актор Олексій Горбунов.

 

Російський серіал «Шерлок Холмс» канал «Росія 1» почав показувати 18 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду