Газета «Деловая столица» змінила головного редактора

Газета «Деловая столица» змінила головного редактора

21 Жовтня 2013
6802
21 Жовтня 2013
12:01

Газета «Деловая столица» змінила головного редактора

6802
Газета «Деловая столица» змінила головного редактора
Газета «Деловая столица» змінила головного редактора

Новим головним редактором газети «Деловая столица» стала Олена Дьоміна. Про це повідомляє прес-служба видання.

 

На цій посаді вона змінить  Інну Ковтун, яка була головредом видання останні 13 років.

 

Олена Дьоміна працює в «Деловая столица» з квітня 2004 року, останні три роки обіймала посаду заступника головного редактора. Журналістську діяльність вона починала в ділових виданнях Одеси, потім працювала в «Галицьких контрактах».

 

«Безумовно, «Деловая столица» буде змінюватися. І  не тільки тому, що кожен керівник привносить в кінцевий продукт своє бачення, починаючи від наповнення газети і закінчуючи її оформленням. Видання очікують суттєві зміни, які дозволять розширити коло наших читачів і зберегти лідируючі позиції в сегменті ділової преси. Зрештою, будь-який живий організм повинен оновлюватися , змінюватися і вдосконалюватися. І ми - не виняток. Основна увага буде зосереджена на якісній, об'єктивній, корисній та цікавій для жителів столиці інформації», - сказала пані Дьоміна.

 

Видання «Деловая столица» входить до видавничого дому «Картель».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», власник групи компаній ВЕТЕК (СЕПЄК) Сергій Курченко спростовував інформацію про придбання видавничого дому «Картель».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6802
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Валентин
3838 дн. тому
И кто ж их теперь без Ковтун купит?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду